[]

şu saat alınır mı. rolex

öncelikle orijinal mi onu anlamadım. 60 senelik saat. neticete rolex. fiyat. tasarım cart curt. yorumları alayim.

www.chrono24.com.tr

veya bu

www.chrono24.com.tr

 
@prhn

www.chrono24.com.tr

bu cok güzelmiş.
  • all girls dream  (07.09.14 04:44:37) 
submariner dışı rolexlere niyeyse bir antipatim var ama ikinicisi güzel, chrono24 güvenilir diye biliyorum arada bakarım ancak alışverişim olmadı da işte biri hindistan biri hong kong, insan kıllanmıyor değil.


  • kyha  (07.09.14 04:58:20) 
bu sitede nasıl bir alışveriş sistemi mevcut?bilgisi olan var mıdır?


  • adidas giyen nike iscisi  (07.09.14 10:22:42) 
kahverengisi muh-te-şem


  • reverse engineer  (07.09.14 10:37:40) 
rolex'in sahte olup olmadığını anlamanın bazı yolları var. youtube'ta videoları var. hatırladığım kadarıyla, rolex'in kadranın üstünde yer alan taç şeklindeki logosu sahtelerinde dümdüz, orijinalde ise taç üst noktaları altla aynı seviyede değil, biraz çıkıntılı-bombeli. ilk saatte görebildiğim o. eski saatlerin de arka kapakları kabartmasız, yazısız ve damgasız olabiliyor, kapak iç kısmında rolex damgası var. chrono24'te sahte saat olması imkansız gibi geliyor, çünkü saatleri uzmanları inceliyor. tasarım biraz basit gibi geldi, özellikle rolex için. mekanizmasına lafım yok. yalnız kadran gözden geçirilmiş. o fiyata rolex zor bulunur alınır mı alınır. gerçi o fiyata çok sağlam swiss made sıfır saat alınır ama zevk meselesi.


  • Huan8  (07.09.14 11:11:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.