[]

küçük sapık vol 2

geçen duyurumda bahsettiğim veletle az önce karşılaştık, yüzüne bakamadım. hemen mesaj atmış yüzüme bakmadın diye. benimle konuşmak istiyormuş vs. bundaki cesaretin nereden geldiğine dair en ufak bir fikrim yok. kimsenin duymayacağı şekilde konuyu kapatmak istiyorum, ama bendeki çareler tükendi. yeni yeni sessiz fikirlere ihtiyacım var. ne yapsam da kurtulsam şu kıstırıcı durumdan?




 
bırak artık, al karşına adam gibi konuş. eğer bu tacizlerine devam edersen ailen falan dinlemem savcılığa giderim şikayette bulunurum de. başka da bişi deme.

bakbadi arayanlara selam olsun
  • fallthepieces  (07.09.14 02:22:53 ~ 02:23:24) 
ver kurtul


  • bacardicola  (07.09.14 02:23:05) 
defisre olma pahasına bunu sürdürüyorsa baska bir sorun var gibi geliyor. sert olacaksın baska yolu yok. her türlü üzerine gelmeye devam edecek sen kaçtıkça.


  • ufukcel  (07.09.14 02:24:07) 
yaşlar kaç? bazen çok küçükler benzer şeyler hissedebiliyor. tutumunuz ileriki yaşamını etkiler.


  • andy kaufman  (07.09.14 02:29:03) 
andy elemanın yaş 25 miş, küçük çocuk dediğine bakma.

direk s..tiri çek kurtul?

Burada herkesin affına sığınarak yeni öğrendiğim ve hep kullanmak için fırsat kolladığım bir lafı yabıştırıyorum:

Kalkmış s...in imanı olmaz.

Bu saatten sonra abla, kardeş vs muhabbeti yok ortada. Bardan tanıştığın ve seni rahatsız eden elemanla arasında bir fark yok, aynı muameleyi gösterin.

Biz birlikte büyüdük vs durumunda ise bkz yukarıda belirttiğim laf.
  • bonjurkes  (07.09.14 02:33:26) 
hayret kimse spor yap dememiş.


  • Ufuk  (07.09.14 02:37:25) 
ver kurtul +1


  • i ve been mistreated  (07.09.14 02:45:04) 
bir fındığın bu kadar kıymeti olmamalı.


  • fallthepieces  (07.09.14 02:47:21) 
@bonjurkes eleman yaşıtımmış ama ablada 40 larındaysa böyle bir takıntı olabilir, normal demiyorum lütfen yanlış anlaşılmasın. bir de acaba zeka geriliği falan var mı çocukta.. çevremde şahit olduğum benzer bir olay var çünkü.

bence direkt çözüm şu hiçbir şekilde iletişim kurmamak, yokmuş gibi davranmak. arada aile dostluğu olduğu için söylüyorum.

maalesef böyle takıntılı insanlar bazılarının hayatını karartıyor. ancak her eylem çözüm olmak yerine olayları berbat hale getirebiliyor. aileye söylemek, düzgünce konuşmak çözüm olmayacak sanıyorum. aklıyla düşünemiyor.

bir de ne zamandır böyle onu bilmek lazım. bazen hemcinslerim ilk birkaç seferde "hayır" dan anlamıyor.. çok ısrarcı oluyor. böyle yapıp istediğini elde etmiş olanlar da var.
  • andy kaufman  (07.09.14 02:48:19) 
ne çirkin insanlar çıktınız siz yahu.


  • devilred  (07.09.14 02:48:25) 
Sert bir şekilde tepkini koyacaksın işte hocam daha ne derdi çaresi. Yukarıdaki duyurudaşın da dediği üzere artık "aynı mahallede büyüdük" gibisinden bir durum kalmamış.

Yüzüne bakmayıp, ciddiye almamak yerine muhattaba alıp sertliğini ortaya koyabilirsin. Hiç muhattaba da almazsan şimdi "beni insan yerine koymuyor musun"dan tut en arabesk-faşist moduna geçebilir eleman. Mahalle çevreni de bilemem tabii ama olan olaylardan bir sentez yaparak böyle bir çıkarıma ulaşmak mümkün.

Hadin.
  • Octavarium  (07.09.14 02:58:25) 
kücük dediğin sapık 20 yaşında değilmiydi hala küçük diyorsun arada organik bir akrabalıkta yok sende en fazla 25-6 yaşında isen bence elemana sapık gözle bakma.


  • mrthany  (07.09.14 03:01:16) 
"aynı mahallede büyüdük" işini geçeli çok oldu da ailelerin öğrenmesi tam bir felaket sebebi. öğrenmemeleri lazım, derdim o.


  • devilred  (07.09.14 03:01:58) 
O zaman olmamış gibi ama mesafeli şekilde devam et en iyisi ona karşı tavırlarında. Baktın "küçük sapıklığına" devam ediyor yaktım gemileri diyerek gerisini düşünmeyeceksin, çözüm basit. Olayın ailelere aksettirilmesine ne hacet küçük dediğin adamda 25 yaşında, e artık araya koyduğun mesafeden ve tavırlarından da anlayamıyorsa akıl sağlığını yitirmiş demektir eleman.


  • Octavarium  (07.09.14 03:14:34) 
yüzüne bakamaman kötü olmuş. bi pislikmişcesine gözünü dikip ayırmadan bakıcaktın ki kafasını eğen o olsun. hatalı davranış.


  • kenar  (07.09.14 03:28:18) 
şu yazılanlara bak... "hepimiz küçük sapığız" diye pankart açmadığınız kalmış bir tek. rezil iğrenç yaratıklar... hiç mi insanlık yok sizde ha? nedir bunlar ha nedir? nasıl yazarsınız bu pislikleri o tertemiz devilred'e... o çözüm istiyor, yardım istiyor, teselli istiyor, rahatlamak istiyor... ona yardım elinizi uzatacağınıza birde utanmadan, sıkılmadan alay ediyor küçük görüyorsunuz... aslında alay edilecek küçük görülecek birileri varsa o da sizlersiniz... utanacağınızı bilsem yüzünüze tük... tamam tamam şaka.

ablacım sen de elinden geleni yapmışsın, sen sustukça bu üstüne gelir. inceldiği yerden kopsun; aileyse aile, polisse polis...
  • buzdagi  (07.09.14 03:32:47) 
Çocuğu ayartıp sonra da buralara yazmayı nasıl kendinize yakıştırıyorsunuz bilemiyorum ama


  • labanon  (07.09.14 05:12:02) 
bir daha karşılaşırsan açık ve net bir şekilde buna son vermesi ve kafasındaki yrrak kürek fikirleri atması gerektiğini, yoksa işi mahkemeye kadar götüreceğini ve bundan hiç çekinmeyeceğini söylemen; buna uygun agresif bir tavır sergilemen lazım.

bu herif her hareketi "sinyal" olarak algılamaya meyilli şu an içerisinde bulunduğu durum dolayısıyla. daha önce de yazılmış zaten, senin yüzüne bakmamanı naz olarak değerlendirebilir. "olur mu öyle şey ya" deme, gerçekten kalkmış skin imanı olmaz. inanmak zorunda hisseden insan, inanır. böyledir bu. hırpalamadığın, sert bir şekilde tavrını koymadığın, kalbini kırmadığın sürece anlamayacak. mal çünkü.

en iyisi gidip ailesine söylemek ve rezil etmek ama neyse yetişkin insansın, çocuk gibi olur öyle yaparsan. çok mecbur kalmadıkça yapma onu. bir daha denk geldiğinde tersle, bu saydığımız şeyleri söyle. ailesine söylemekle tehdit edebilirsin o da güzel bir seçenek.
  • pescador  (07.09.14 12:02:19) 
Niye ailelerin ogrenmemesi derdin oluyor? Bu cocuk bunu dert ediyor mu? Olaya bak cocuk birseyden cekimiyor, sen durumdan rahatsizsin, cocuk hala kovaliyor, sen ne yapacagini sasirmissin, nasil cozecegim diye dusunyorsun, ote yandan aileler ogrenmemeli diye kivraniyorsun, cocukda hala sikinti yok. Niye senin derdin oluyor ki ailelerin ogrenmemesi? Asil cocugun korkmasi lazim bundan bu ne bicim is? Sen iftira mi ediyorsun, hayir olani ogrenecek aileler. Tatszilik cikacak ama bunun sebebi sen misin ki dert ediyorsun? Niye kendinizi boyle sikintilara sokarsiniz hic anlamam. En azindan ailelerin bunu duymasila tehdit ettin mi? Muhtemelen bunu bile yapmadin. Eger hersey tam olarak anlattigin gibiyse, suan icin daha fazla direnemeyip kivama gelecegini dusunmuyorsa bende delifaruk degilim, ona gore hareket et her ne yonde hareket edeceksen.

Sonunda yatakta bulacaksiniz birbirinizi gibi geliyor bana..
  • delifaruk  (07.09.14 12:12:48 ~ 13:09:26) 
Hayır önceki duyuruda onlarca kişi bi şeyler söyledi zaten. Ama sen 2 gün sonra benzer bi duyuruyu tekrar aynı başlıkla açıyorsan insanlar "dikkat çekmek istiyorsun" diye der, çünkü öyle görünüyor. Ne söylememizi bekliyorsun artık ?


  • akatreil  (07.09.14 12:40:55) 
@akatreil

hiç tanımadığım, tanımayacağım, açıkçası tanımanın da umurumda olmayacağı insanların dikkatini çeksem ne, çekmesem ne? herkesi kendiniz gibi sanmayın. belki birinden işe yarar bir fikir çıkar diye soruyorum, milletin yaftasına bak anasını satayım.
  • devilred  (07.09.14 12:49:38) 
Çok kasma,cevapta verme.gram aklı olan insan yine gelsin konuşsun ama beyinsize tahammül etmeye çalışmak biraz olmazı oldurmak gibi bişi


  • smokee  (07.09.14 13:41:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.