[]

gece ortaya cikan esrarengiz sinek isiriklari

Gece yatarken beni sinek isiyor, uykumdan uyandiriyor. O gece kasiniyor, bu gayet normal bir durum. Gunduz oluyor, kaşıntı vs yok ama ne zaman aksam olsa tum isiriklar yeniden kasinmaya basliyor. Sanki vucudumda ebru calismasi yapmislar gibi her tarafim sekilli büyük kabariklar icinde kaliyor. Bir de fena aciyor bazi yerler. Bunun sebebi ne ola ki? Neden gunduz degil de aksam kasiniyor?

Yeniden isiyordur demeyin zira gece isirilan yerler olduğuna eminim.

Bir de sineklerden korunmak icin onereceginiz herhangi bir sey var mı ki?


Teşekkür ederim simdiden herkese.

 
Soruna bir cevabım yok ama sivrisinek ısırığı için kaşıntıyı gidermek için Stilex Jel birebirdir. Gece bende sivrisinek ısırığına uyanıyorum Stilex Jel sürüp uykuma devam ediyorum.


  • xenocidee  (07.09.14 01:36:32) 
Privillege, ondan kullaniyoruz ama bir ise yaramiyor. Detan da aldik, o da fos çıktı.


  • fraise  (07.09.14 01:39:37) 
e normal ki bu. sinek ısırıkları genelde zaten ilk ısırdığında kaşınıyor, geçiyor, bi süre sonra tekrar kaşınmaya başlıyor. bende de hep öyle oluyor.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (07.09.14 01:43:13) 
sinek olduklarına emin misin?


  • thracian  (07.09.14 01:44:52) 
Evet, eminim. Baska ne olabilir ki?


  • fraise  (07.09.14 01:49:57) 
Böcük olabilir.


  • strangerinhere  (07.09.14 01:52:57) 
  • thracian  (07.09.14 01:59:12) 
Aynı durum bende de oluyor bazen. Kapalı bir odada olsam bile sinek ısırıkları çıkıyor ve kaşınmaya başlıyorlar. Sebebi alerjiktir ama madde insandan insana değişir. "Alerjik akşam kaşıntıları" diye araştırabilirsin. Kaşıntılar için ise uhu ya da kolonya sürmeyi dene. Uhu ilk başta bana da garip gelmişti ama 5-10dk içinde kaşıntı geçiyor ve hiç geri gelmiyor. Tabi cild için zararlarını bilemem.


  • 4s kuralina uygun yasayan adam  (07.09.14 01:59:38) 
tahta kurusu, pire gibi minik arkadaşlara bakarak ol derim ben.


  • mayaa  (07.09.14 02:07:29) 
Ben feslegen ve biberiyeye surunuyorum asla sinek gelmiyor


  • hkku  (07.09.14 02:11:46) 
tahta kurusu


  • fallthepieces  (07.09.14 02:24:36) 
Yok canim baska hasereler degil, sineği görüyorum zaten etrafimda viz viz ucarken. Alerjik bir bunyem oldugu dogru ama. Belki de bu yuzden oyle oluyordur.


  • fraise  (07.09.14 02:41:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.