[]

atm'de kredi kartı borcu ödeme seçeneğinin olmaması mümkün mü?

geçenlerde kredi kartı borcumu ödemek için yapı kredi ATM'sine indim burdaki. daha önce kullanmamıştım hiç. şöyle bir gariplik oldu: kredi kartı borcu ödeme seçeneği çıkmadı. aradım, taradım, her yerini kurcaladım ama bulamadım. daha önce farklı ATM'lerde en az 100 kez işlem yapmışımdır, gözümden kaçan bir şey olduğunu sanmıyorum.

o gün başka ATM'ye gitmedim, hepsi mi kafayı yedi yoksa ona mı özeldi bilemiyorum. kredi kartı boru ödeme seçeneğinin olmaması mümkün mü bir ATM'de? kartta bir sorun olabilir mi ya da?

seçenekleri net olarak hatırlamıyorum, birkaç tane vardı ama kendi kredi kartı borcunu ödeme yoktu. elimde nakit var, onu sokucam alete ödiycem işte yav. nasıl olmaz ki böyle bir seçenek, ilk kez karşılaşıyorum.

 
para yatırmalı olduğuna emin misin?


  • livaneli kadir  (06.09.14 23:33:37) 
değilim. para yatırmalı olmayan ATM olduğunu ilk kez duyuyorum. bakmadım hiç para giriş-çıkış noktalarına. anaa.


  • pescador  (06.09.14 23:36:49 ~ 23:37:00) 
evet, maalesef o para yatırılmayan bankamatikler hala var,
nedense :)

  • livaneli kadir  (06.09.14 23:41:12) 
para yatırmalı değildir.


  • oğlum çok zor lan  (06.09.14 23:41:47) 
lüzumsuz ekstra bilgi: para yatırmalı atm'ler hala olmadığı gibi bazen yatırdığın parayı algılamayan atm'ler de oluyor. şöyle ki diyelim 4 tane 50 kağıt koydun içine birini algılamıyor artık neden bilmiyorum belki yıpranmış falan diyedir... neyse ona dikkat etmek lazım yoksa 4 elliliği 150 lira diye kaptırırsın matiğe. daha yeni başıma geldi de ondan aklıma geldi anlatayım dedim. yok parayı kaptırmadım sadece parayı tanımadı.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (06.09.14 23:44:38) 
@palve sahtedir o para


  • oziloz  (07.09.14 03:53:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.