[]

avize işinden anlayan?

ben hiç anlamıyorum. biraz baktım ledli ve kumandalı avizeler var filan ama hangisi iyidir hoştur pek çıkaramadım. önerileriniz var mıdır?




 
Güzel görünen iyidir hoştur.


  • godless frog  (06.09.14 19:30:58) 
Müdür, eve yeni avize aldık, ledli. Normal avizelere nazaran çok hoş oldu. Böyle ne bileyim, ışığı çok güzel.

Bi' de şu ışığı direk aşağı değil de, tavana falan vuran spot gibi olanlar var ya, onlar da çok iyi. Göz yormuyorlar. Yumuşak ışık veriyorlar. Benim gibi arada gözün ampüle gidip bir süre kör kalıyorsan, o spotlar şahane işte. :D
  • Dunedan  (06.09.14 19:31:26 ~ 19:32:03) 
www.mudo.com.tr
bu pulley sistemi olanlari seviyorum ben, yukseklik ayalarnabiliyor, bir de ayarlanabilir iisik eklenince hayat super oluyor.

  • mavicorap  (06.09.14 19:38:52) 
Evde salonda kullandığım avizedeki ampuller yamulmuyorsam g5'ti. Ben onlara led ampül aldım ve inanılmaz rahat. Hem çok yakmıyor hem de çok güzel ışık veriyor. Kumandalıları kimisi öneriyor kimisi önermiyor. Çok bozulabildiğini söylüyorlar. Gerçi kumandalı kullanan arkadaşım var daha bozulduğunu da duymadım. Hangisi daha çok hoşunuza giderse onu kullanın bence.


  • Dr_Stat  (06.09.14 19:46:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.