[]

Yer temizliği için hangisi?

Ben de, annem de şimdiye kadar şunu kullandık:

zmambalaj.com

ama şunu kullanan da varmış:

images.gittigidiyor.com

ikincisinin performansını merak ediyorum. bir de birincinin sıkacağı filan belli. ikincisini devamlı takıp çıkarıyor muyuz temizlik yaparken, nasıl işliyor?

hangi ürün tercih edilmeli?

 
tartismayi genisletiyorum; bence de bu en iyisi 2.bp.blogspot.com


  • hjarteblod  (06.09.14 17:48:42) 
@hjarteblod +1
hele bunların kuruyken süngeri sert olan bi çeşidi var,
hem süngeri çok uzun gidiyor, hem de tozu kiri çok iyi topluyor. çok pratik.
o viledalar bana çok pis geliyor temizlemesi çok zor, evi sileceğim derken her yere mikrop taşıyormuş gibi.
  • lily briscoe  (06.09.14 17:55:12) 
uu bu seçeneği hiç düşünmemiştim. bunu sadece suyun altına mı tutuyoruz temizliği yaparken? yoksa sabun filan kullanılıyor mu bunda da?

vileda bana da öyle gelmeye başladı, ondan bir arayışa girdim. resmen ne kadar yıkarsan yıka, viledanın merkezi pis iğrenç bir şey resmen.
  • inawen  (06.09.14 17:59:58) 
evi supurdukten sonra viledayla silmek butun ince ara ve kose noktalara girebilmesi acisindan onemli. 3. yu bilemem ama 2. yi kullansan bizim evin yaridi pis kalir.


  • mavicorap  (06.09.14 18:11:00) 
bence de 3. viledayı aynı suya sokup çıkarıp temizlik yapmak kiri bir oraya bir buraya sürüklemek gibi. sabunlu suya kirli şeyi sokmadan önce temiz suyla yıkamak da zor. 3. sü çok rahat temizleniyor, videda gibi su harcatmıyor. elle paspasa en yakın şey bu derim.


  • irbat  (06.09.14 18:25:24) 
Kızlar bu üçüncüyü nereden alacağız?


  • reyals  (06.09.14 18:36:06) 
@inawen her tür temizleyici olur bir tek çamaşır suyunu pek tavsiye etmem, haşat ediyor süngeri.
mesela ben banyoyu çamaşır suyuyla fırçalıyorum sonra bununla köpüğü topluyorum ama direkt çamaşır sulu suyun içinde bekletmiyorum.

bir şey dökülüp yerler ıslandığında da çok güzel çekiyor sıvıyı. bunun güzelliği yerleri kupkuru bırakması.

şekli yüzünden klasik kovayla olmuyor. kare tipte kova lazım. suyun altına tutarsan topladığı toz ve saçlar gideri tıkayabilir.
  • lily briscoe  (06.09.14 18:42:35) 
koçtaş veya büyük migroslarda olması lazım.


  • lily briscoe  (06.09.14 18:43:45) 
ben hepsinden kullandim:

1 numara sanki bana temizlemiyormus gibi geliyo. yerde kil falan kaliyor cok.
2 numaranin boyle sagdan soldan katlanani vardi otomatik, o fena degildi. ama katlanmiyorsa bayagi genis bir kovaya igtiyacin olur, sikmasi da problem olur.
3 numarayi da kullandim. iyiydi ama cok cabuk bozuluyor, verdigim paraya acidim.

ben sunu kullaniyorum simdi. hem ucuz. butun pazarlarda var. sik sik degistirebilirsin

yilmop.blogspot.com.tr
  • earthsea  (06.09.14 20:52:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.