[]

bana türkiye'de işini adam gibi yapan firma söyleyin

var mıdır böyle bir firma bildiğiniz? türkiye'deki her türlü sektörden firmaların hemen hemen hepsinde sorunlar var. ya alınan hizmet kalitesiz, ya hizmetten sonraki destek kalitesiz. otobüs firmaları, telefon operatörleri, araba firmaları falan hepsi aynı bence. hiç müşterisini düşünen ve isteklerini yerine getiren bir firma görmedim. hepsi çakallıkta, dolandırıcılıkta veya müşteriyi nasıl kandırırım da parasını alırım hesabında.

sizin düşünceleriniz nelerdir? bunlara karşıt olabilecek var mı bildiğiniz bir firma?


 
Sony iyiydi ama bozdu galiba :D
Migros'u severim, bim ve a101'de işini düzgün yapanlardan.

  • atom karincanin torunu  (06.09.14 14:55:18) 
çok ağır vergiler var bu ülkede
neredeyse kazandığının yarısını kdv, varlık vergisi, damga o bu falan diye veriyorsun
ya fiyat artacak müşteri azalacak, ya da işi kalitesizleştireceksin
kanunların standartlara göre kontroller yapmaları, bu kontrollere uyanlara da vergilerde indirime gitmeleri gerekiyor.
Ben kızamıyorum şahsen bir çok firmaya, adam senden aldığı paranın yarısını vergiye, kalanını personeline dağıtıyor neredeyse
  • cruseo  (06.09.14 14:59:54) 
Doğuş grubuna bağlı firmalar.


  • and justice erol  (06.09.14 15:01:29) 
Solem teknoloji sanat ve moda ltd :D


  • Solem  (06.09.14 15:01:34) 
superonline fena değil bence.


  • medievalman  (06.09.14 15:07:56) 
oyle bir firma dunyada yoktur.

cunku senin cok iyi hizmet aldigin bir firmayi digeri itin g*tune sokar cikarir.

bugun baksan, bmw almayin su sorunu yasadim der biri, oburu mercedese yanasmayin der,

biri turkcelle bok atar, oteki vodafondan kacin der.

yani % 100 muster memnuniyeti saglayan firma yoktur.
  • exlibris  (06.09.14 15:09:14) 
Sunexpress
Ama Alman etkisi ile

  • puc  (06.09.14 15:33:42) 
Ptt


  • sen git ben geliyorum  (06.09.14 15:48:57) 
LC Waikiki'nin internet satisi. Adamlardan onlarca kez alisveris yaptim ve bir suru de iadem oldu. Kargo her zaman zamaninda ve ayni tarz ve kalitede paketlenmis sekilde geldi. Iadelerin de ucretlerini eksiksiz ve cok cabuk sekilde odediler. Ayrica bu firmanin magazalarinda da degisim ve iade ayni sekilde cok sorunsuz.

Ama Turkiye'de kaliteli hizmet alinabilecek firmanin neredeyse olmadigi fikrine katiliyorum. Cogunlugun mutlaka bir noktada bir defosu var.
  • Thredith  (06.09.14 15:51:31 ~ 15:53:49) 
hizmet sektöründe pek degil, ama üretim sektöründe cok iyi calisan firmalar var.

bir de cogu firma türkiye merkezli degil, seni dinlemeyecekler cogunlukla. en basitinden telefon sirketleri özellikle yazilim ve regional istekleri yok sayiyor, ancak general mobile forum donanimhaber okuyup bu istekleri yeni güncellemelere eklemeye calisiyor. garip degil mi?
  • wiillii  (06.09.14 16:48:46) 
otobüs firması olarak nilüfer. o kadar gittim geldim maşallahı var.


  • tescillimarka  (06.09.14 16:51:33) 
türk markası olmak zorunda değilse eğer Bosch diyorum. Bir buzdolabı aldım 15 gün oldu önce nakliyecilerle ilgili görüşümü aldılar bir sorun yaşadım mı diye, sonra kurulumu yapan teknik ekip için aradılar gereken bilgileri verdi mi memnun kaldınız mı diye, şimdi bir de bayii ile ilgili görüşümü almak için aradılar.

Samsung'un şikayet hattını aramıştım bayii ile ilgili sorunumu çözmeleri için o bayii ile sizin aranızda bizi ilgilendirmez demişlerdi.

Ben hayatımda hiç bu kadar hizmet için anket yapan, aldığım hizmetten memnun olup olmadığımı soran bir firma görmedim.
  • godsparticle  (06.09.14 16:55:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.