[]

hpv ve cinsel hastalık testi ve hpv tedavisi, kadıköy (+ssk?)

28 yaşında erkeğim, aktif çok eşli cinsel hayatım vardı, altta bi iki tane siğil benzeri şeyler gördüm, hpv'den şüpheleniyorum.

ssk var, buna da istinaden;

1) hem hpv hem diğer cinsel hastalıklar için ücretsiz veya uygun fiyatlı (veya "daha uygunu var mı bilmem ama ben buradan memnun kaldım" diyebileceğiniz) kadıköy merkeze mümkün olduğunca yakın, test yaptırabileceğim yerler ve yaptıranlar için fiyat bilgisi,

2) hpv'ye yakalanmış olma ihtimalime karşı, yine kadıköy yakınında ve yine ücretsiz/uygun fiyatlı/fiyattan bağımsız memnun kalınmış yer önerilerinizi ve başına gelenler için fiyat bilgisi alabilir miyim?

 
ssk'ya cinsel iliski nedeniyle olusan hastaliklar icin gitmek biraz sikintili. her ne kadar doktordur, okumustur, medenidir desen de genelde bu tur durumlarda kahvede birbirine pandik atan adamlarin kafasinda yaklasiyorlar. merakli soru, nasihat, sitem, asagilama..istisnalari elbet vardir.


  • mayeskuel  (06.09.14 11:14:17 ~ 11:15:07) 
ssk'da laf eden olursa ağzının payını ver, sigortan varken de özel yere para dökmenin alemi yok bence. önce bi git memnun kalmazsan arar fiyat alırsın gitmeden evvel.
şimdiden geçmiş olsun, umarım değildir.

  • al-se  (06.09.14 11:21:21) 
@hayirsiz senin duyurularini hatirliyorum seks yapmadan hiv oldum diye panik yaparsan dalga gecer tabi adam. O igneden sana hiv bulasmasi milyarda bir ihtimal bile degil. Senin durumun konu disi.

Soruya gelince kimsenin kimseyle dalga gectigi yok siklemiyo zaten devlet hastanesi doktorlari. Git iste testini niye yapmasinlar. Yapmazlarsa da ozele gidersin o zaman.
  • instant crush  (06.09.14 11:50:48) 
ortada siğil falan varsa muhtemelen tetkiğin tedavin yapılır.

tetkik yapmıyorsa da bir nedeni vardır, doktorun cebinden çıkmıyor tahlil parası. ama gereksiz tetkikse hepimizin cebinden çıkıyor.

ben hiçbir hekimin hastasıyla dalga geçip götüne pandik attığına rastlamadım, nasıl hastaneler varmış...
  • siradisi00  (06.09.14 13:16:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.