[]

Kulaklık Özürlüsüne Yardım !

Sandisk sansa clip +'ın yanına bir adet ath-cks77x alayım dedim fakat ben hayatımda hiç kulak içi model kullanmadım. Takamıyorum yani ya girmiyor kulağıma ya da zorlayıp taksam bile fırlıyor. Şimdi bu linkteki kulaklıktan alsam kullanabilir miyim? Yanında böyle ufak ufak adaptörleri varsa onlar olur mu ki? Siz ne önerirsiniz ?

Link : www.amazon.com


 
Onları ben de sevmiyorum. Philips SHE3600 boyun askılı kulaklık kullandım, oldukça memnun kaldım.


  • buzdagi  (06.09.14 01:59:38) 
o parayı vererek sağlam risk alıyorsun bence alma derim. ayrıca o kulak için kulaklıklar sağlıklı değil en azından şunlardan kullan bence. tarz olarak söylüyorum yalnız marka model olarak değil.

www.hepsiburada.com

gerçi ben bunu kullanıyorum çünkü kulaklığa verilen paraya acıyorum kulaklık sadece dışarı ses gitmemesi gereken zamanlarda ki o da otobüs falan umumi yerler yani onun dışında mis gibi oparlörüm var zaten. yalnız bi şey diyim bu kulaklık fiyatına göre baya iyi haberin olsun.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (06.09.14 01:59:52) 
Şu anda zaten sennheiser mx271 kullanıyorum sizin attığınız tarzda kulaklık olarak. Fakat sansa clip+ mundar oluyor gibime geliyor. Kafaüstü olanları da ben sevmiyorum,kaldık yine herkesin performans olarak övdüğü kulak içi modellere.


  • birfincankahvedahaisteyenadam  (06.09.14 02:04:27) 
gösterdiğin modele benzer bir kulaklık kullanıyorum şimdiye kadar kulağımdan düştüğünü hatırlamıyorum.


  • gozyakansakiz  (06.09.14 02:08:19) 
kulakiçi kulaklık alın, alışık değilsenizde alışıyorsunuz. kulağın boyutuna göre aldığınız kulaklığın içinden çıkacak silikonlar olacak. genelde 3 boy olur bunlar small, medium ve large. hangisi kulağınıza uygunsa onu takıp kullanabilirsiniz. tüm öğrenciliğim kafa üstü kulaklıkla geçti ve başka hiçbir kulaklığın bana müzikteki o hacmi ve berraklığı veremeyeceğini düşünürdüm. son birkaç yıldır kulak içi kulaklık kullanıyorum. tavsiye ederim.

hatta en son aldığım kulaklığı o kadar beğendim ki taşıma çantasında taşımayıp devamlı ceplerime tıkıştırdığım için bozuldu ve gittim aynısından bir tane daha aldım. bilindik ve iyi markalardan şaşmayın. benimkisi şöyle:

eu.akg.com
  • bruceandwayne  (06.09.14 02:16:00) 
kulaklığa para vermeye acımayın öncelikle. sadece yalıtım değil olay. o 7 liralık kulaklık ile 70 dolarlık kulaklık arasında himalayalar var.

ikincisi ise buradan bakarak hangi tür müzik dinlediğini göremiyoruz. müzik türüne göre kulaklık seçeceksin.

www.techno-fi.net

buradan daha detaylı yardımcı olurlar. bir sürü inceleme de var zaten.
  • mattiadestro  (06.09.14 02:38:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.