[]

spor salonu malzemeleri satan yerler

baktıkki iyice göt göbek salıyoruz dedik bir spor salonuna gidelim. gittik gördük. ulan o da ne aylık istiyor 100-120 lira arası. ben de dedim taksitle odaya bi benc alıyım. 2 de bar, dambıl aldım mı tamamdır benim için. istanbul'da bu tarz spor salonları için malzeme satan nereleri var bildiğiniz. anadolu avrupa farketmez.




 
eminönü-sirkeci.

özellikle sirkeci adliyesinin çapraz karşı sokağı spor malzemeleri cennetidir.
  • nesilsiz  (10.07.09 10:10:33) 
hepsiburada'dan da bakabilirsin ürünlere.

ama evde spor yapmak büyük irade gerektirir, hüsranla sonuçlandığı sıklıkla görülmüştür.
  • arigold  (10.07.09 10:58:21) 
istanbul da oturuyorsan maltepe minibus caddesinde kartal a yakin sagda iki dukkan var. bayagi buyuk goze carpar. adini bilemedim simdi. ikinci el satiyorlar. istanbulun butun mahalle body salonlari nerdeyse orayla calIsIr. bi ugra ucuza kaliteli bir seyler bulabilirsin belki.


  • gunlerin kopegi  (10.07.09 11:52:07) 
kadıköy'de kadıköy çarşısı var eski postanenin arka sokağı hatta yeni postanenin taşındığı pasajın içinde, akmar pasajının paralel pasajı.oranın alt katında var.


  • pisuvarasicanadam  (10.07.09 13:08:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.