[]

Bilgisayarıma Format Attım, Kasıyor

Laptop'ımı Toshiba'nın yetkili servisine götürdüm ve iç-dış bakımını yaptırıp, format attırdım. Fakat eskisinden daha fazla kasıyor alet. Hiçbir şey de yüklemedim daha içi bomboş.

Neden böyle acaba bir fikriniz var mı? Nasıl düzeltebilirim?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

 
Siz farkında olmadan Güvenlik Güncelleştirmelerini yüklüyor olabilir mi?

Ayrıca bazı yerler güncel sürücüleri yüklemeden teslim ediyorlar, öyle bir durum olmuş olabilir.
  • teknikekip  (05.09.14 21:10:49) 
ctrl+shift+esc yapin ordan islemler sekmesine girin cpu ve bellek degerlerine gore listeletin orda gereksiz cpu ve ram yiyen bir islem varsa gozukur ozelliklede cpu onemli.


  • slayer  (05.09.14 21:36:05 ~ 21:36:51) 
@slayer +1
bunun yanında teknik servis saçma sapan bir sürücü kombinasyonu yüklemiş olabilir. servisler uğraşmamak için daha önceden hazırladıkları fix sürücü paketini her laptop a çakıyorlar. Uyuşmazlıklar çakışmalar, güncel olmamasından kaynaklanan buglar vs. can sıkabiliyor. Laptop sürücülerinin tamamını marka-model-alt model bilgilerine dikkat ederek güncelleyin.

  • maxhoper  (05.09.14 21:40:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.