[]

Güven meselesi şeysi

Efenim 1,5 yıl olacak ki bir sevgilim var. Bunun beş ay süresi birlikte aynı şehirdeydik derken son bir yıldır başka şehre atandığım için uzaktayım. Dolayısıyla birbirimizi seviyoruz o gider ben gelirim öyle yaşıyoruz... Benim bir tane de küçüklükten beri arkadaşım olan bir dostum var.

Sevgilimden gizlim saklım, hiçbir duvarım yok. Şifrelerim, telefonum vs.hep ortadadır. Sevgilimden de yegane ricam o dostum olan şahısla olan muhabbetlerimi okumaması. İzahı da efenim erkeğiz iki erkek dostun da kendine göre özeli olur, argo konuşuruz, gönül meselesi konuşuruz, iş hayatından konuşuruz...konuşuruz yani.

Hatun bi kere arkadaşımla mesajlarımı okuduğunu fark ettim kızarak şifremi değiştim. Uzun aylardır face şifrem onda yoktu. Ama uzaktayız ben sevmiyorum içine sinmeyen iş olsun zaten çalışıyom iş ev akşam çayı fazla sosyal hayatım da yok. Şifremi dedim al yani ortak arkadaşlarımız var benden de iletişim kurabilirsin.

Açar açmaz arkadaşımın mesaj ekranını açmış. Kızmadım kendisine ama yalancı ve güvenimi kaybettiğini, böyle bi insana değer veremeyeceğimi söyledim. Meraktan ben de girdim okudum.

İşyerinden konuşmuşuz, araba konuşmuşuz, nere gezmeye gitsek diye konuşmuşum, maaşlarımızı nasıl tasarruf etsek diye konuşmuşum...en ufak ne argo var ne karı kız dedikodusu. Öyle adam bile değilim zaten. Kızmadım ama erkek olarak kırıldım.

Arıyor açmıyorum şimdi çok canım sıkıldı. Sözümün değeri yok mu diyorum, merak ettim diyo.
Ne yapim sizce abartıyor muyum? :/

40 kişi ayrıl yazarsa ayrılırım :p

 
sevgilin güvenmiyo değil de biraz meraklı gibi. bi de gizli olması iyice dikkatini çekmiş. mesafe olunca da merak ediyor seni, düşüncelerini, hayallerini. 5 ayda tanıyamamıştır yeteri kadar.
başka bir problem yoksa bu yüzden ayrılınmaz. hatta dert bile edilmez.

bırak okusun. zamanla araba-para muhabbetlerini okumaktan sıkılıp hiç bakmayacak bile.
  • seksen9  (05.09.14 18:20:22) 
ya safım mesajlara göz atarken gördüm diyo yalan söyleme diyom tamam hepsini okudum diyo:) hayır bari söyleme gir hobi olarak yine oku kizamiyom da:)

ama insan kırılıyo sözüme değer verilmiyomuş, güvenmiyomuş gibi algılıyorum bu sefer.
  • bana da mi lolo  (05.09.14 18:26:21) 
herşeyi oku ama onunla konuşmamı okuma dediğin için okumuş. işin içine gizem katmışsın. eğer hiçbir şey söylemeseydin okumazdı. biraz sen okuması için onu zorlamışsın gibi geldi bana. kızma da kırılma da.


  • kuzey li  (05.09.14 18:37:20) 
Sıkmayın canınızı bu kadar küçük şeyler için lan. Aç kızın telefonunu açıkça söyle, sen öyle dediğin için paranoya yapıp merak etmiştir. Benim okumayacağım olsa sırf öyle dedin diye merak ederdim hakkımda bi şey mi söylüyor acaba diye.

Bunlar küçük şeyler, çok kalp kırmış ve telafi etmeye çabalayan biri olarak söylüyorum bunu.

Sevgiler.
  • amelie poulain  (05.09.14 18:40:58) 
merakından açıp bakmıştır, senin bakma dediğin şeyler her zaman daha bi cezbedici olur, sen bakma demeseydin belki de açıp bakmazdı bile, o yüzden çok takma derim bırak baksın bir süre sonra sıkılır bakmaz zaten :D

böyle saçma şeyler için de kavga etmeyin yahu yazık günah.
  • iron nick  (05.09.14 20:04:57) 
ben olsam ayrilirdim. sen olsam da ayrilirdim kiz olsam da ayrilirdim.

sen olsam: sevgilim okuma dedigim birseyi okuyorsa bana guvenmiyordur ustelik sozunu de tutmayan biridir, guvenilmez biridir. boyle bir insanla iliskim olmaz.

kiz olsam: sevgilim birseyi okuma dediyse ve okuyorsam guvenmiyorumdur. ustelik ben de guvenilmez biriyimdir. guvenmedigim biriyle guvene dayali olmayan bir iliski yasamazdim.

cok merak ettiyse bunu sana aciklardi, sen izin verirdin okurdu ici rahat ederdi. arkandan is cevirmesi cok yanlis.
  • gerard  (06.09.14 10:17:10) 
Her şeyi oku ama o arkadaşla olanlara bakma dediğin an zaten bombanın pimini çekmişsin. Bence biraz fazla abartıyorsun. Yapman gereken ya tam özel hayat mesafesi koyman ya hiç koymaman. Şifre vermek falan da saçma bana göre. Özel hayatın olabilir. İşle ilgili önemli meseleler olabilir. Kimsenin bilmemesi gereken, bir derneğe üyesindir gizli kalması gereken şeyler olabilir. Olabilir de olabilir yani.


  • secilmis uye  (06.09.14 10:23:56) 
sevgililerinize şifrenizi vermeyin. dünyanın en saçma şeyi. şifre koyduğunuz her bir şey size özeldir. şunu öğrenin bir zahmet. şifreni bilen kişi girip okumaya hakkı olduğunu da sanar tabi.


  • pokerface  (06.09.14 11:31:27) 
Abartma.


  • entre  (07.09.14 03:53:09) 
dostum sen melek gibi bir insansın, yani bu işler sana bağlı "soğudum" diyorsan salla gitsin. fazla merak iyi değildir adamı yalnız öldürür valla.


  • dirildimde geldim  (07.09.14 17:37:51) 
şifreni değiştir, bi daha da verme. meraktan kudursun. en temiz çözüm.


  • vodafona kayıtlı böyle bir kullanıcı yoktur  (08.09.14 15:44:53) 
Merak ettim, kızın şifresi de sizde mi? Bu şifre alış verişi karşılıklı oluyor gibi geldi. Hem birbirinizin özeline bu derece girme hakkına sahip olacaksınız hem de "şununla olan yazışmamı okuma" diyeceksiniz? Olur mu öyle şey, o zaman neden şifreler alınıyor. İlk olarak bakma denilen yere bakılır.


  • SiyamkedisiZorro  (11.09.14 17:01:28) 
ayrıl.


  • charlesbukowskiineksi  (26.10.14 21:02:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.