[]

eskişehirliler bi bakabilir mi?

Pazar günü Ankara'dan günübirlik Eskişehire gelicez daha önce de geldim bi kaç kere ama tam hatırlamıyorum nereye nerden gidildiğini. Sazovaya, Odunpazarına gidelim diyoruz. Adalarda takılıp bi de donas yersek tamamdır diye düşünüyoruz. Bunların sırası nasıl olmalı nerden nereye bineceğiz?
Hızlı trenle gelicez ona göre en uygun sıralamayı yapar mısınız?



 
gara sırtınızı verip sola doğru yol bitene kadar yürüyün, kendinizi doktorlar'da bulacaksınız. yol bitince 200 metre falan sağa yürüdükten sonra donas yersiniz. ordan adalar'da bi tur atıp yürüyerek veya tramvayla odunpazarına geçersiniz. odunpazarı evlerini gördükten sonra dolmuşa binip sazova'yı gördükten sonra yine dolmuşla çarşıya gelirsiniz.

yeterli mi yoksa daha fazla detaya gireyim mi?
  • tolga asp  (05.09.14 16:21:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.