[]

takmasam olmaz mı?

3 aydır tanıdığım ve birlikte iş yapacağımız bir arkadaşım var. samimi sayılırız. kısa sürede kaynaştık. (beraber sauna, türk hamamı, masaj vs. gitmişliğimiz var.)

yarın düğünü. bu ay baya bir açıldığım için durduk yerde çeyrek takmak mantıksız geldi. çocuğa söyledim.

-"takma birader. bir şey olmaz" dedi. içim pek rahat değil. birde yemekli falan düğün olacak. ne yapsak? öbür ay ev ziyareti yapıp bunu telafi etsem bir şey olur mu?

 
ev ziyareti ve ev hediyesi yapabilirsin. ya da bir 100 tl fln takılabilir. gram altın var 80 lira civarı o olabilir çok zorlamayacaksa.


  • kaputt  (05.09.14 14:20:19) 
bende öbür ay hallederim diyorum ama takı töreni olduğunda öyle oturuyor olmak pek mantıklı gelmedi. ne bileyim.


  • zam sampiyonu domates  (05.09.14 14:32:46) 
için rahat değilse tak derim. bazı şeyleri gerektiği anda yapmayınca sonra kafana çok takılıyor sanki güzelim işi berbat etmiş gibi. ha bu kadar ciddi bi olay değil takı töreni de hemencik geçiyor ama bir 150 lira belini bükmüyorsa düğünde taksan daha güzel olur.


  • denne  (05.09.14 14:35:28) 
onun yerine kendini koysana bi.
o arkadaşın senin düğününe gelip de bişey takmasa ne hissedersin.
bence bi çeyrek al git, 150 lira zaten.
  • etna  (05.09.14 16:14:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.