[]

hayvan ezen şoförler

selam, hayvanları arabayla ezip kaçan şoförler için bir yaptırım uygulanıyor mu? plakayı alıp şikayet edebilir miyiz, edebiliyorsak nereye edebiliriz?




 
eğer sahipli bir köpek ise mala zarar verme suçunu oluşturur. yani evinizin duvarına vurup kaçan şoför gibi.


  • ground  (05.09.14 13:31:37) 
ground, peki sahipsiz olsa ceza almıyor mu? güvercini ezdi adam, güvercini ezmeyi başarabildi.


  • rock n roll  (05.09.14 13:33:40) 
tren, hızlı tren falan bunların hareket halindeyken öldürdüğü kuşları kime şikayet edeceğini bulabilirsen bu sorunun da cevabı oluyor.
Mevcut cevap: kimi kime şikayet edeceksin?

  • dafaiss  (05.09.14 13:35:44) 
otobanda ya da sehirlerarasi yollarda belli bir hizla gittiginde onune bir hayvan ciktiginda durman cok zor. ve illaki carpip oldurebilirsin. bu isteyerek yapilmis bir sey degil.

ha sehir icinde sokak arasinda zevkine kedinin kopegin uzerine surup eziyorsa cezalandirilmali. ama hizli gidilen yollarda senin dedigin cok pratik degil.

nitekim uzun yolda serce camima carpti ve oldu. ustelik son carpana kadar ben farkinda degildim.

cevap: sehir icinde ve eger kasit varsa plaka alinip polise iletebilirsin
  • exlibris  (05.09.14 14:24:40) 
malesef bu konuda hem boşluk var hem de bu durumda millet arabasına gelen zarardan sigortadan para alabilir miyiz derdinde. hatta burada devletin sorumluluğuna gidilip gidilmeyi tartışıyorlar düşün artık. eğer hayvan hayvanat bahçesi vs gibi kamu malı ise belki bu yolla bir şeyler yapılabilir.


  • ground  (05.09.14 14:29:12) 
ben görüp de adamı yakalarsam dövüyorum. 3 defa dövdüm. işe yarıyor. ama malasef ki ülkemizde pek yaptırım yok bu konuda. belki video'ya vs çekip yollarsam adam cuzi bir para cezası alır.

komik rakamlar.
  • raki masasinin degismez adami  (05.09.14 14:33:03) 
burada olay adamın ezip geçerken "kaçar zaten hayvan o" mentalitesi ile frene vs basmaması, aynen devam etmesi.

ne yazık ki belediyelere daha fazla iş düşüyor bu konuda. köpeği yakalayıp şile yoluna (formula 1 yoluna) atıp bırakıyorlar. orada zaten ölüyor hepsi.

ki bize göre hayvan, kedi köpektir. dediğin gibi güvercin hayvan değildir. martı hayvan değildir.

yaralı bi martıyı günlerce evimizde baktık biz, orman il müdürlüğünü bile aradık. kadıköy belediyesi sadece yardım etti. onlar da meraba meraba.

yoksa senin dediğin güvercini ezmiş, ezmemiş, çok da şikayet edilecek yer yok. şikayet etsen gülerler. gülmemeleri lazım ama gülerler.

yine de başa döneceğim, fırsatın varsa döveceksin.
  • raki masasinin degismez adami  (05.09.14 14:38:17) 
zetahead, benimle neden kavga ettiğini anlamadım. kafa ağrıtma ne demek? bir duyuru açayım da zetahead cevap versin demiyorum. cevap verme kardeşim, mecburiyetin yok her soruya cevap vermeye. benim için tek önemli güvercinin hayatı, dünya da başka hiçbişey umurumda değil okey?


  • rock n roll  (05.09.14 15:33:44) 
Trafik sigortası karşılıyor deniyordu bir ara.


  • arnold schwarzeneger  (05.09.14 15:39:41) 
zeta, bu olay gözümün önünde oldu, o hayvan da can taşıyor, hemen ölmedi zaten. o hayvanın yaşadığı stresi, çaresizliği, çektiği acıyı gördüm. onun duygusallığıyla açtığım bir duyuru ve sen kavga ediyorsun. ayrıca insan hayvandan önce gelir anlayışına sahip değilim. hala kafa ağrıtma diyorsun, duyuru açarken senden müsaade istemicem


  • rock n roll  (05.09.14 16:16:43 ~ 16:19:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.