[]

1 yıldan uzun süredir açık duran kozmetik/bakım ürünleri

ne yapıyorsunuz bunları? yazın güneş koruyucu vs derken yüz için nemlendirici kullanamıyorum. kışın kullanmak istiyorum, ama 1 kışta da bitmiyor nemlendiriciler. bunların ömrünün kapak açıldıktan sonra max. 12 ay kadar olduğunu söylüyorlar ama yazık, o kadar kalmış içinde, belki yarısından fazla. atıyor musunuz, kullanıyor musunuz?

edit: esas sorum nemlendiriciler üzerine.


 
kullanıyorum, gayet de iş yapıyor.

yani geçen senden kalan güneş kremini sürüp güneşe çıkınca cayırdamıyorsam işe yaradığını düşünüyorum. yakmıyor ama bütün uv ışınlarını bünyeye emdiriyorsa onu bilemem.
  • kibritsuyu  (05.09.14 11:44:54 ~ 11:45:36) 
Ben kullanmiyorum kivami degismis gibi geliyor.
Atiyorum

  • neferkitty  (05.09.14 11:45:51) 
güneş kremini kullanıyorum. bir sürü para veriyoruz arkadaş. vücuduma bütçemden fazla zarar veremez bence.


  • sheridans  (05.09.14 11:54:38) 
Renkli kozmetikleri atmıyorum, ama diğerlerinin çoğunu atıyorum. Daha doğrusu son kullanma tarih gelmeden kullanıp bitirmiş oluyorum stok yapma huyumdan vazgeçtiğimden beri. Kocaman kocaman almıyorım bi de çünkü sıkılıyorum aynı üründen.


  • tuborg yesili  (05.09.14 11:55:57) 
kokusu, kıvamı, vs. değişmedikçe hepsini kullanıyorum.


  • gmzo  (05.09.14 11:56:49) 
Güneş ürünleri bir sezonluktur; üretim tarihinden itibaren 6 ay içinde etkisini kaybetmeye başlar. Çok para verdiniz diye hiçbir koruyucu etkisi kalmamış ürünleri vücudunuza sürüp güneşte yanmak ne kadar mantıklı bilemiyorum.


  • angelus  (05.09.14 12:02:29) 
normalde herhangi bir markanın 50spf güneş kremini de sürsem yanan, kızaran bir insanım. bu sene aceleden geçen seneden kalan ambre solaire kullandım. hiçbir şey olmadı. hoş ben genelde bir sezonda iki krem bitirdiğimden pek artan olmuyor ama artınca da bir şey olmuyor pek.


  • pokerface  (05.09.14 12:06:35) 
Şekli şemali kaymadıysa, kokusunda bir gariplik yoksa, jelleşmemişse kullanıyorum. Güneş kremleri zaten bayağı uzun ömürlü, yanmamak için çok özen gösteriyorum ve 50+ kullanıyorum. Bu sene 3 senelik kremi bitirdim ve gram yanmadım. Nemlendiricileri iki senede bitiriyorum, işe de yaramaya devam ediyor.


  • aychovsky  (05.09.14 12:06:56) 
benim içime sinmiyor. cildime zarar verecek gibi hissediyorum ve çok para vermiş olsam da bu riski göze alamıyorum.


  • köstebek kurabiye  (05.09.14 12:09:24) 
Gayet bitene kadar kullaniyorum


  • balpolen  (05.09.14 13:57:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.