[]

yazıcı önerisi

maksimum 200 tl olması önemli. siyah beyaz olabilir. renkli olması şart değil. hızlı basması tarayıcı falan da önemli değil. düzgün bir marka olsun. yarı yolda su koyuvermesin yeter :)

lazer yazıcılara baktım da hoşuma gitti. ama fiyat olarak 200 ü geçer herhalde. ucuz yollu güzel bir lazer yazıcı var mı ?


 
ben araştırıyorum zaten bir yandan. önerileri alayım dedim.


  • yigitkaraca  (04.09.14 22:02:59) 
Samsung'un lazer yazıcıları gayet başarılıdır:
www.hepsiburada.com

  • mario64  (04.09.14 22:26:19) 
bitmeyen mürekkep diye bi olay var. yazıcının yanında 4 tane depo oluyor, oradan borularla kartuşlara mürekkep gidiyor bittikçe. ben canon e514 kullanıyorum dediğim sistem entegreli. sistemle beraber 180 tlye aldım. eğer yazıcıyı alıp sistemi kendin entegre etmek istersen satan yerden 50 liraya her şey dahil alıp takabilirsin fakat hepsi dahil alınca çok zarar etmiyorsunuz.


  • zebragibi  (04.09.14 23:49:04) 
  • inheritance  (05.09.14 09:49:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.