[]

bu amerikada 2.el iphone'lar ne kadardır?

bi tanıdıktan iphone alıcam, 2G ya da 3G daha karar vermedim. ama ne kadar dediğimde sen kaç verirsin muhabbeti çekiyo, ben de ordaki fiyatlari bilmiyorum pek, aşağı yukarı ne kadara gidiyor orda, türkiyedekiyle aynı mı? çok teknoloji meraklısı değilim, iphone u begeniyorum sadece, 2G yi baya ucuza kapasam da iyi olur aslinda.




 
sandiego.craigslist.org

biraz daha ayrıntılı ve hangi şehirde olduğuna göre arama yaparsan daha sağlıklı sonuçlar alabilirsin.
  • edip  (09.07.09 22:55:59) 
selamlar,
640 dolara hic kullanılmamıs 3g telefon getirttim yeni.
ikinci el konusunda soyle bir sorun olabilir diye dusunuyorum, amerikadan iphone aldıgın zaman 2 yıllık sozlesme yapıyorsun, ve tabi sozlesmesiyle birlikte telefon baya bi pahalıya geliyor, ikinci el olarakta sozlesmenin kalan bedeli ustune konacagından pahalıya gelebilir.

turkiyeden ikinci el 2g almak mumkun, dogubanka falan gitmenizi tavsiye ederim. yada bir arkadas bulup ondan almanızı. sıfır almıyorsanız amerikadan gelmesi cok bi kar elde ettirmez, zira bir de imei kaydı olayları var, gelen telefonun kayıt ettirilmesi vs. 10tl ama islemleri yaptırmak icin en son bir ay once tr ye giris yapmıs pasaport bulmak gerek vs. vs.

umarım bilgiler isinize yaramıstır.
  • selflearner  (09.07.09 22:57:23) 
2g mi? Sakin. 3g yada 3g s den asagisini dusunmeyin. Ayrica trden almak daha mantikli bir suru 3g ilani mevcut ortamlarda.


  • ozdek  (10.07.09 00:20:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.