[]

Frappe mi 50lik bira mı ?

İş arası, öğle yemeğinden sonra arkadaşlarla genelde bir yerlere oturup hemen hemen her gün bi 50lik içiyoruz. E spora başladım göbekten kurtulmak için falan. Günlük yaşantımda normalde şekeri, tuzu, yağı, abur cuburu, fast food u kesinlikle çıkardım hayatımdan fakat bira bırakılacak gibi değil arkadaş. İçince de yaptığım bir sporun faydası olmuyor doğal olarak. Sizce bi 50'lik mi daha zararlı şu konumumda yoksa şeker yüklü frappe tarzı içecekler mi? Ha diyeceksiniz ki hiçbir şey içme, olmuyor hocam bi mekana oturulunca ille bir şey içesi geliyor insanın :D ..




 
Sade soda iç. Tonik ile karıştırılmış özel sular var onlardan iç. Üstüne de limon sıktır güzelce. Belki 1-2 dal da nane yaprağı. Hem sindirimine yardımcı olur hem de sporunu boşa çıkarmaz.


  • MustafaCan  (04.09.14 16:59:08) 
Ben o ikilemi şöyle çözdüm, yediklerime biraz daha dikkat ediyorum ama içiyorum. Sporun da faydası olacaksa böyle olsun diyorum. 2 ayda toparlanmaz da 3 ayda toparlanır nedir yani.


  • buff  (04.09.14 17:11:07) 
filtre kahve iç?

ama benim için yemek sonrası içecek çaydır.
  • seksen9  (04.09.14 17:11:16) 
limonata iç


  • bira sisesi kapagi  (04.09.14 17:12:28) 
@bira sisesi kapagi
limonata da şekerli :S ?

Öneriler için teşekkürler arkadaşlar, bunları deneyeceğim =) . Daha farklı önerileri olanlar varsa da dinlerim =)...
  • yqzkrttpli  (04.09.14 17:18:31 ~ 17:19:51) 
İkisi de aynı şekilde zararlı, bir farkı yok. Yani vücuda girince ikisindeki karbonhidrat da aynı şekilde şekere dönüşüyor. Bira, artı olarak, alkol nedeniyle karaciğerde parçalanma filtrelenme gibi işlemler görüp daha fazla yoruyor vücudu. Onun dışındaki etkiler aynı etkiler, vücut "Bu şeker frappe'den gelmiş bu şeker biradan gelmiş" diye ayrım yapmıyor. Ek olarak, bu noktadan hareketle, Bira Göbeği diye bir göbeğin olmadığını da rahatlıkla anlayabiliriz. Yani ikisi de aynı şekilde aşırı tüketimde yağlanmaya neden oluyor. İçebileceğiniz zararsız şeyler kısıtlı: Su maden suyu ayran, ki ev yapımı yoğurtla yapılan ayran makbul olandır ama ona ulaşamıyorsunuz yapacak fazla bir şey yok.


  • angelus  (04.09.14 17:42:22) 
maden suyu


  • ladybug  (04.09.14 17:48:33) 
@angelus peki ya malt bira ?


  • yqzkrttpli  (04.09.14 17:51:25) 
Bunlar en nihayetinde tahıl ürünü. Tahıl = Bol karbonhidrat. Değişen bir şey yok yani.


  • angelus  (04.09.14 17:54:21) 
elbette bira. delirmeyin.

img1.etsystatic.com
  • emininsel  (04.09.14 18:05:49 ~ 18:07:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.