[]

İlk ay dönümü

İlişkide ilk ay. Normalde böyle şeyleri sallamam ama kutlanabilecek her anı kutlamak geliyor içimden, durduramıyorum. Diğer yandan çalışıyoruz ve akşam ancak 8'de buluşabileceğiz.
Aklıma gelen plan;
Yemekleri evde yiyelim. Evinden alayım. Birlikte sahile bir yunan restoranına gidelim. Bir kaç kadeh içip, sohbet edelim.
Standart bir plan değil mi?
Çeşitlendirmek gerekir mi?
Gerekirse ne yapılabilir?
NOT: hediye almak yok. hediye dışında ufak ipuçları hoş olurdu. Ha bir de sevişmek yok. Belki eve dönerken manzara izleriz biraz, orada takılırız belki.

 
emin ol standart değil :)
gayet de hoş olur düşüncen. olmadı yanında bi çiçek götürürsün. fotograf çektirmeyi unutmayın.

nice dönümlere..
  • seksen9  (04.09.14 16:46:42) 
Daha ilk aydan boyle yaparsan isin zor ama. Yani tabii cikin falan ama buni sakin aydonumu adi altinda yapma bence. Normal eglenceli bir aksam gecirme maksadiyla cikin bence. Plan yeterince yeterli ve guzel daha fazlasina gerek yok bence.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (04.09.14 16:47:25) 
ilk ay dönümü diye bi şeyi gerçekten kutlıcak mısınız? normal bi günü özelleştirmek için güzel ama ay dönümü başlığı çok kötü, üzgünüm :(


  • cadi iren  (04.09.14 17:29:41) 
Çıtayı yükseltme birader. Çok ciddiyim ileride çok pişman olursun. Normal hayatınızı yaşayın böyle gereksiz atraksiyonlara girmeyin. İlk ay, ilk şu ilk bu derken ipin ucu kaçıyor, eşin beklentiler deryasında yüzüyor.


  • osurdum  (04.09.14 17:38:18) 
1. ay, 2. ay 3. ay derken 1. yıla kadar her ay kutlayacak mısın?

yok yani karşındaki bunu bekleyecek zira çıtayı yükselteceksin.
  • efrasiyab87  (04.09.14 20:36:21) 
ilk ay dönümü diye bir şeyin varlığını ilk duyuruda öğrendim. garip, hani yeterince kutlama var zaten. @yesilimtrak gayet doğru söyleiş yapman çok hoş, ilgili değer veren adamlara gıptayla bakarım ama o anlamı ilk aya yüklemesen daha iyi olurdu.
neyse madem içinden gelmiş son derece iyi bu plan.

hıı 'Normalde böyle şeyleri sallamam ama kutlanabilecek her anı kutlamak geliyor içimden, durduramıyorum.' bu cümleyi şimdi okudum da vay be dedim. üstte yazdıklarımdan vazgeçer gibi oldum da slmiyorum kalsın yine de.
umarım hep bu şekilde devam eder. beraberce nice dönümler geçirin.
  • uzunuzunilgi  (05.09.14 00:12:35) 
bence çok tatlı olmuş. ilk ayın bi tatlılığı var.
bunu her aya yaymamaya dikkat edin de.

  • kaffle  (05.09.14 04:07:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.