[]

Taş, Böbrek Ağrıyınca/Ağrırken mi Düşer?

Sb.

Benim taşım var 4mm. Pazar ortaya çıktı. Gecessi inanılmaz bir ağrı. Sonra acil, serum vs. Ürolog ağrı kesici ve prostat olanlar için bi ilaç verdi pazartesi. Dedi %90 düşer, Cuma Cumartesine kadar.

Bu sabaha kadar hiç ağrımadı. Bu sabah inanılmaz bir ağrı. İşten döndüm zar zor. Verdiği iğneyi yaptırdım. Ağrı kesici kesmedi çünkü.

1: Böbreğim ağrıyınca veya ağrırken mi bu taş düşer, düşüyor? Yani idrarımın rengi kahverengi oldu, ama ne zaman, sadece o çok ağrıdığı ilk gün. Sonra normaldi. Ben ağrıyınca ağrı kesici alıyorum, çok kötü olunca da böyle iğne yaptırıyorum. Yanlış mı yapıyorum? Bu ağrı düşüyor demek mi? Katlanıp tuvalete çıkmaya çalışmak mı gerekiyor?

 
düserken agrı olmadı bnde.


  • all girls dream  (04.09.14 16:07:02) 
hacı zaten paso idrara cıkartıyor olması lazım. cıkarkende anlamıosn ztn.
agrı olsa da olmasada agrı kesici ilac vermişti bana doktor.

  • all girls dream  (04.09.14 16:07:56) 
taş niye sürekli idrara çıkartsın ki?

ben çok su iç dendiğinden, içip, çok idrara çıkıyorum. yoksa normal olur.

ağrı-düşme ilişkisi merak ettiğim.
  • brad pitt  (04.09.14 16:15:15) 
sıkıstırıo işte. az bi idrar olsa bile sanki saatlerdir tutuyormussun gibi oluyor. sonra gidiosn bi bakıosn 2 damla cis gelmiş


  • all girls dream  (04.09.14 16:25:14) 
taş üreteri tıkadığı zaman tıkalı olan kısımda akımı devam ettirebilmek için üreter kasılır. ağrıyı oluşturan şey işte üreterin o kasılmaları.


  • ichbinme  (05.09.14 18:38:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.