[]

Kalıcı dalgalı saç

Saçımın böyle olması için perma mı yaptırmam gerekiyor? Perma saça zararlı diye biliyorum daha yeni ve sağlıklı bir teknik var mıdır?




 
bioform diye bişey var ama o da zararsız değil ve daha az kalıcı, 3 ay falan idare ediyor, uğraşı çok.


  • 06017  (04.09.14 14:17:33) 
Su dalgası veya perma. Ben yaptırmıştım bundan, zarar vermedi pek ama 5-6 ay tuttu.


  • aychovsky  (04.09.14 14:23:27) 
iyi bakarsan tiftik gibi olmuyor. ama her duştan sonra vakit ayırıp uğraşcaksın. yıkayayım çıkayım insanıysan hiç girme.
ben bikaç sene önce yaptırdım 6 ay kadar gitti perma. çok istiyosan yaptır. saçın bi miktar sertleşiyo ama uzadıkça kestirip kurtuluyosun zaten ki benimki en küçük dalgaydı bu çok daha az yıpranır gibi geldi.

  • kaffle  (04.09.14 14:39:44) 
saçların kendiliğinden kabarıksa su dalgası yaptır, dümdüz saçların varsa perma.

ve maalesef sağlıklı bir teknik yok ya her gün saçını saracaksın ya da bu ikisinden biri. ben her sene 2 defa yaptırıyorum ve iyi baktığım için bi zararını görmedim yalnız ilgilenmezsen tiftik gibi ve hiç hoş olmuyor o yüzden ilgilenebileceksen tavsiye ederim
  • brrea23  (04.09.14 17:39:56) 
Kırık fön de deniyor. Evde kendin de yapabilirsin.


  • entre  (04.09.14 18:40:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.