[]

Kendimle ilgili keşfettiğim salakça şey. Sizde de var mı

kafanızı çok şişiriyorum şu gitar muhabbetiyle son zaman. ama kendimle ilgili cidden ilginç bişe farkettim

Evde bi tane klasik gitar var. Fena bi gitar değil. İş görüyor ama abim kırmış zamanında. babamla onardık. Onunla çalışıyorum

Geçen hafta bi müzik mağazasında bi gitar gördüm. Bildiğin aşık oldum. Yıllardır keman çalmama rağmen elime böyle bi enstruman almadım dedim.

Bir haftadır o gitarın hayaliyle deliler gibi gitar çalıyorum.(gitarda iyi değilimdir)

Yani o gitarı alsam bu kadar şevkle dolmayacağım eminim. Bu kadar hevesle devam etmeyeceğim gitara biliyorum...

Bu genelde hep böyle olur bende. Ama şimdi fark ettim.

(Hatta çalışmam gereken derslerim var nişanlıma diyorum kitaplarımı al da yalvart beni almak isteyim onları senden. o zaman eminim çalışırım diyorum.)

Sizde de oluyor mu.

 
Bu insanoğlunun kendine hedef koyma mantalitesinden kaynaklanıyor.

Kendine hedef koyduğunun farkında değilsin tabi o an ama misal bir kızı arzuluyorsun, bir arabayı çok istiyor, paran olsun istiyorsun vs... Bunlar hep sahip olana kadar. Sen sahip olmayı değil, sahip olmak için kurduğun hayal dünyasını istiyorsun.

1TL'ye sayısal loto oynadığında, aslında o biletten daha çok hayaller satın alıyorsun o 1 lira'ya. Zaten insanların sürekli bilet almasının sebebi bu. Çıkmasına inanmaları değil, çıkma ihtimaline sahip olmak.

Neyse çok uzattım. Evet bizde de var.
  • MustafaCan  (04.09.14 12:43:33) 
Aynen hocam bize şu hedef konusu güzel izah edilmiyor ne yazık ki...

not: Bu arada uzatmamışsın eline emeğine sağlık. Daha uzatsan da gayet okurduk.. Teşekkürler
  • greatviolinist  (04.09.14 12:49:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.