[]

Dolar ne olur?

soru başlıkta efenim. 2.10 seviyelerine inmesi için çok beklemek gerekmekte mi?




 
Cevap verenler euroya da bir yorum yapabilir mi?
Eğer bu düşüş devam edecekse eldeki euroları elden çıkarmalı mıdır?

  • hepbirarayış  (04.09.14 11:55:43) 
Ziraat Yatırım Ekonomisti Yılmaz: "Türkiye ekonomisine ilişkin veri akışı güçlenip, enflasyon gerileme trendine kavuşana kadar dolar/TL'nin 2,1523 - 2,1752 bandında seyretmesi beklenebilir."

Odeabank Ekonomik Araştırmalar ve Stratejik Planlama Direktörü Ali Kırali, dolar/TL ve euro/TL'de yılsonu beklentilerinin sırasıyla 2,14 ve 2,76 seviyeleri olduğunu belirtti.

2.1723 de bir diğer beklenti: www.dunya.com

bu arada 2.10'a iner mi bilemem tabi.
  • bykush  (04.09.14 12:01:12) 
Gol olur.


  • ironiden anlamayan dunyasiz  (04.09.14 12:09:47) 
Yatirim uzmanlarinin tavsiyesi havada kalır grnelde geneld. Yüklü miktarda alacaksaniz birazini baska dovizlere paylastirin yen pound falan euro da dolar bandinda gider. Enflasyon temmuzda yuksek çıktı düşüşe geçeceğini sanmıyorum yeni hükümette kuruldu secim ekonomisine girmeye baslayacagi icin hukumet politikalariyla alakali bir artis soz konusu olmayacak 2,15 bandinda yilbasina kadar gider amerika nin iside karsi guclu operasyon olasılığı olursa 2,20 lere cikabilir yilbasina kadar fakat 2,10 seviyeleri artik hayal


  • steward  (04.09.14 13:13:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.