[]

Kıza açılacağım tavsiyesi olan var mı?

Yirmili yaşların başlarındayız ve kendisiyle tanışalı bir yıl olacak fakat çok samimi değiliz. Açıkçası ben yakışacağımızı düşünüyorum, uygun bir dille durumu anlatırsam kabul etmemesi için bir sebep bulamıyorum. Kabul etse de etmese de birbirimizi uzun bir süre daha göreceğiz. Kafaya koydum karşısına geçip durumu anlatacağım. Daha önce bu tarz bir "açılımda" bulunmadım. Gidip keko gibi "ya benimsin ya kara toprağın" demek olmaz tabi, işte bu noktada tavsiyeye ihtiyacım var. Ne diyeyim?




 
Şimdi biraz umut kırmak gibi olmasın ama 1 yılda samimi olmadıysanız, veya sen bu konuda adım attıysan fakat olmadıysa, bu işin böyle bir anda olması zor.


  • once  (04.09.14 02:28:39) 
@once fazla denk gelemedik diyelim, benim de adım atma gibi bir amacım yoktu.


  • buzdagi  (04.09.14 02:29:54) 
harbi hacı ya 1 senedir tanısıosn simdi mi acılmak aklına geldi derler adama. kızda şok olucak haliyle.


  • all girls dream  (04.09.14 02:35:35) 
kabul etmesi için de bir sebep yok bunu sakın unutma. direk mevzuya girme. yavaş yavaş.

not: iki kere direk açılıp siktir yiğen yağız delikanlı.
  • ada meltemi  (04.09.14 02:37:41) 
bence de açılma. direkt hayır deme olasılığı yüksek. aranızdaki samimiyeti artır, niyetini belli et. onun vereceği tepkilere göre devam et.


  • noxell  (04.09.14 02:39:34) 
öyle açılarak olmuyor ki bu işler biraz kendiliğinden gelişiyor. direk karşına alıp konuşarak olmaz yani. 1 senede neler yaptınız bilmiyorum ama bir şeyler içmeye davet et, ordan konserdir sinemadır işte birlikte vakit geçirebileceğiniz aktivitelere yönel. tipinden hoşlandıysa, sohbetini de seviyorsa bu tekliflere de sıcak bakacaktır. ama yok bir davet ettin gelmedi iki davet ettin gelmediyse zaten olmaz o iş. böyle böyle samimiyeti ilerlet işte sonra o sorar zaten klasik biz artık neyiz sorusunu.


  • tescillimarka  (04.09.14 02:57:11) 
valla hacı... muhtemelen ret yiycen ama sonunu düşünen kahraman olamaz.

uygun bir yere davet et. davet ettiğin yerde sesin başkalarınca duyulmayacak bir konum olsun. ben hep o konuda sıçıyorum. garson dinliyo gibi geliyo mk.

sonra da niyeti ahvalini söyle gitsin. ne oluyosa olur zaten. koy götüne...
  • siradisi00  (04.09.14 08:42:23) 
Söylenen şeylere katılıyorum. Bir anda olmaz, olması zor. Samimiyet yavaşça artırılsın, duruma göre bakarsın.


  • entre  (04.09.14 16:06:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.