[]

Boun Ders Seçimi

registration.boun.edu.tr schedule'a sosyoloji için baktığımda "Required for Dept.(*)" diye bi' bölüm var. Mesela ben tarih okuyorum, gidip KUYUCU'yu seçemiyor muyum? İlla ki özselçuk'tan mı ders almam gerek?

TŞK.


 
Consent gönder ama alamaman çok yüksek ihtimal.

edit: kuyucu için all da consent istiyor. yetişebilirsen büyükokutan'dan al. hem çok sevilen bir hoca.
  • kaffle  (03.09.14 23:40:21 ~ 23:47:48) 
Orada belirten bölümlerden insanların alması zorunlu demek o. Yani o bölümler için açılmış kotası var gibi.
Consent ile alabilirsin belki, şansını dene. Gerçi sosyoloji bölümü hocaları pek sevmiyorlar consent ile başka bölümlerden insanlara ders vermeyi, niye bilmem.

  • federer  (03.09.14 23:45:17) 
1. sınıf öğrencileri ders seçemiyor, hoca seçemiyor, dolayısıyla gün-saat seçemiyor. Aptalca geldi bana. ALL nerede?


  • 6 yasimdan beri metal dinliyorum  (03.09.14 23:47:46) 
registrationda oluşan aşırı yoğunluktan dolayı böyle bir uygulamaya gidildi. ilk sınıfta seçmemize izin verilirken de herkes neredeyse aynı şeyi alıyodu zaten. çok bir değişiklik yok merak etme. seçmemek daha iyi emin ol.

general services-schedule- 2014/2015'i seç. sosyolojiye tıkla. infolarda hangi ders kime açılmış görebilirsin kotaları.
  • kaffle  (03.09.14 23:51:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.