[]

Balik en guzel nasil piser?

Hadi bakalim! Hep bir yemek pisirme derdindeyim ama bu cok komplike. Firinimiz bozuk - bozuk olmasa bile cok cilgin. Mikrodalgamiz var, tavamiz tenceremiz var, bir de fileto. En guzel nasil piser? Sos mos? Yaninda sebze meyve...?




 
Buna benzer bir soru sormustum, isine yarar belki:
(git: 23528)

  • ermanen  (09.07.09 18:17:37) 
baligina gore degisir.


  • osuruklu  (09.07.09 20:27:27) 
yanlış bir soru, öncelikle balık ne? balık vardır tavada güzel olur (barbun, istavrit vs.) balık vardır ızgarada güzel olur (levrek) balık vardır fırına yakışır (somon, kuzu balığı vs.) balık kavramı geniştir. siz önce hangi balığı yiyeceğinize karar verin. ayrıca her insanın damak tadı farklıdır, örneğin hamsi buğulama seven kadar nefret eden de vardır. ancak genelde herkes tavada kızarmış balıkları sever. bu açıdan bütçeniz varsa grida alın (lagos diye de geçer) tavada kızartın una bulayıp, yanına tarator ya da sadece limon ilavesiyle tüketin. para çok vermek istemiyorsanız çipura, barbun, istavrit vs. alın bunları tavalayın limon ilavesiyle tüketin. ya da z.yağı, limon ve sarımsak karışımından elde ettiğiniz sos ile de tüketebilirsiniz.


  • theos ek mekhanes  (09.07.09 21:24:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.