[]

Bekara Tatil Yasak Mı?

Selamlar,

Kurban bayramında tek başıma bir tatil yapayım dedim ama Antalya'da Kemer ve Alanya'da hangi otele baksam tek erkek kabul etmiyor.

Bazı hırbolar yüzünden bu tür önlemler almalarını anlayabiliyorum ama bunun bu kadar katı olması normal mi? Ben niye potansiyel sapık ve tacizci olup otele alınmıyorum?

 
haklısın. barzolar yüzünden başkaları da tatil yapamıyor.


  • rock n roll  (03.09.14 22:06:34) 
Birkac yil once barlarda ayni muhabbeti yasiyordum. Cinsiyet ayrimciligi bir tek kadina yok, bu isler boyle maalesef.


  • fortisvita  (03.09.14 22:08:48) 
burası gelişmemiş bir ortadoğu toplumu olduğu için. tipik bir üç beş kişinin yaptığını o cinsin hepsine mal edip ayrımcılık yapmak. ortaçağda bile zırvalık olarak adlanabilecek kadar salak bir uygulama. sen kimsin ki hiç tanımadığın birine potansiyel sapık muamelesi yapıyorsun aq.


  • baldur2  (03.09.14 22:13:19) 
daha kalite yerleri dene. Money talks.


  • [silinmiş]  (03.09.14 22:14:04) 
Bu nasil adalet? Seneye tatilde ben de single otel tatili planliyordum...


  • delifaruk  (03.09.14 22:16:38 ~ 22:17:14) 
her gün onlarca kadın eski kocası tarafından vurularak "vurularak" öldürülürken cinsiyet ayrımcılığı bir tek kadına yok demek nasıl bir şey ?

evet, burası gelişmemiş bir ortadoğu toplumu olduğu için, üç beş kişinin değil çoğunluğun yaptığı neyse onu baz alarak işletmeler de kendi şartlarını koyuyorlar. cevap bu yani.

önerim daha butik otellere bakman, ya da biraz daha egeye doğru -su soğuk olur demezsen- yerlere göz atman.
  • jimjim  (03.09.14 22:16:51) 
havuza gitsen o da olmaz. havuzlara da sıkıntı çıkarıyorlar. türk insanının imajı çok kötü :)


  • rock n roll  (03.09.14 22:23:29) 
türk insanının imajıyla ne alakası var? oteli işletenler danimarkalı mı? alla alla ya.


  • baldur2  (03.09.14 22:27:19) 
baldur, okuduğunu yorumlama sıkıntın mı var? ne yazarsam yazayım alakasız bişey anlıyorsun, hep bir laf yetiştirme çabası. ölü taklidi de işe yaramıyor. bazı türk erkeklerinin vukuatları var plajda, orada burada are you sex? diye diye turistleri taciz ediyorlar. düzgün insanlar bile otele giremiyor. bu da türk insanının imajını kötü hale getiriyor, onu diyorum. soru sahibi arkadaş yok mu bir akraban falan beraber gitseniz?


  • rock n roll  (03.09.14 22:35:32) 
otel kabul etse mekanlar kabul etmiyor zaten. girişi ücretli yerler alıyor ancak, money talks yani büyük ölçüde daha önce de denildiği gibi.

hiç unutmuyorum, bir erkek arkadaşla gümbet'e gitmiştik. akşamüstü yayınlanan carling cup finalini izleyemedik anasını satayım ya. baya carling cup finali yayınlayan publar bile almıyordu iki türk erkeği.
  • john lee hooker  (03.09.14 22:37:17) 
Akraba falan değil mesele.. Ben tek tatil yapmak istiyorum.. İşten güçten kafam zaten kazan gibi.. Gidip 4 gün kafa dinleme planım vardı ama bu uygulama resmen içine etti.


  • hayattan sikilan adam  (03.09.14 22:41:27) 
adam tek başıma tatil yapmak istiyorum diyo, sen akraban yok mu diyosun. kim okuduğunu anlamıyor acaba?


  • baldur2  (03.09.14 22:46:33) 
baldur, adam tek başına tatil yapamıyor. ben de çözüm üretmeye çalışıyorum. demek ki dinlenmeye, tatile ihtiyacı var. iki denize, havuza girsin, animasyon izlesin diye uğraşıyorum. paran varsa daha iyi bir yerlere bak, olmadı günü birlik git bir yerlere hava değişimi.


  • rock n roll  (03.09.14 22:54:30) 
@rocknroll sen tatile gitmek zorunda olmakdan yakinan insansin, ne anlarsin tatile gidemeyen adamin halinden:))


  • delifaruk  (04.09.14 00:04:43) 
Türkiye'de bekar erkeksen işin zor. Kusura bakma kardeş. Evliler, çocukluların hepsi çok görgülü, sen hanzosun.


  • trixi  (04.09.14 00:08:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.