[]

bittim ben..

Bitti.. tum ugraslarim bitti gitti.. olm bunca aclik, bunca sefalet bosunaymis..
Yapamadim.. beceremedim olm.. sifir basladim... sifira bile donemedim. eksideyim artik.. napsam oldursemmi kendimi.. olduremem de.. cunku eksideyim. Borc birakirim arkamda.

Bu gun is yerinde isler ters basladi.. bir is kazasi oldu uzerine. Cocugun biri dustu asagi. Benle alakasi olmayan bi firma. Ama benim adamimda olabilirdi dusen.

Kendi adamlarimdan bir kisim kemer takmiyormus.. is guvenlikci haber verdi. Taktirin dedi. Tamam ilgileniyim dedim. Sirketin en yetkilisi olan adam(ustabasi-formen sifati var. Ama patron yarisi) bagirdi cagirdi.. zorladim.. calismayin, bana boyle emredildi dedim.. adam kufretti bana.. tartakladi.. agir kufretti.

Sikayet ettim is guvenligine. Adami kovdular.. ama benide kovdular. Cunku kovulan adam psikopat, oldurucem seni dedi. Ana baci sovdu.. Husumetli adam olmasin diye beni de kovdular. Disarda cozsunler meselelerini. Biz ugrasmayalim dediler.. Sirkette muhtemel parami vermezde. Adam da pesimde. Arayip duruyor. Evinde oldurucem diye yemin etti..

Onceden de biliyorum. Ruhsatsiz silah tasiyan, yatip cikmis bi adam.

Nabicam lan ben.. maasa bi kac gun kaldi diye babamin kredi kartina yuklenmistimde.

 
Olum tehdidi aldigini polise anlat, koruma talep et.


  • cecilia  (03.09.14 20:27:39) 
o neymis öyle yaa! polise haber ver ismi belli cismi belli tehdit ediliyorum de. olay nedir tam anlamadım ama durma böyle.


  • ufukcel  (03.09.14 20:27:58) 
Bir arkadaşınız ile polise gidin ve birkaç akşam arkadaşlarınızda veya akrabalarınızda kalın.

Ayrıca sizin dava açma hakkınız olabilir, sizin bir suçunuz görünmüyor.
  • aychovsky  (03.09.14 20:33:49) 
sirketi muhakkak dava et. Benzer bir sey kuzenimin basina geldi. Dava 6 ay surdu ama sonunda bayagi para aldi.

tehdit olayini bilemeyecegim.
  • earthsea  (03.09.14 20:37:41) 
dava niye açmadın ?


  • ermanen  (03.09.14 20:47:55) 
Canimi zor kurtardim. Bir aracla cikardilar beni. Dava acip iyice kizdirmasam mi diyorum. Ne yapsam bilemedim o yuzden dava acmadim.


  • ibomiu  (03.09.14 20:52:54) 
valla bence adama da şirkete de dava aç.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (03.09.14 20:58:29) 
Bizi siktiret, git adam gibi bir avukatla ve polisle görüş.


  • Dunedan  (03.09.14 21:08:58) 
olm adam silahsız ruhsat taşıyan, psikopat bi kişilik. üstelik yatmış çıkmış. halâ tehdit edenden korkma diyosunuz. kork ama önlemini de al. öncelikle polise git durumu anlat. türk polisi ne kadar halkına yardımcı olur onu bilemem tabi. ve birkaç gün arkadaşlarında vs. kal. sonra da şirkete dava aç. şirketten niye korkuyosun onu anlamadım? yaka paça dışarı atmaları seni korkutmaması lazım. hakkını aramaktan çekinme. hakkını al.


  • lionel andres  (03.09.14 21:23:27) 
işe iade davası aç, 8 maaş alırsın. Üstüne ihbar kıdem.


  • [silinmiş]  (03.09.14 21:53:23) 
  • schizo  (03.09.14 22:08:22) 
İbraname imzalama.


  • [silinmiş]  (03.09.14 22:10:23) 
şirketi dava et

diğer adamdan da kaçma iletişim halinde ol. istediği kadar psikopat olsun aşırı alttan almadan ama adamı da tahrik etmeden konuş.

patron yarısı olan adamın nasıl 5 dakikada kovulduğu konusunu da pek anlamadım. 3 gün sonra o adamın işe geri alındığını duyarsan hiç şaşırma.
  • orpheus  (03.09.14 23:21:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.