[]

bilkent cope

kardeşim girdi bunun bugün sınavına zor falan dedi.

şimdi bu sınavın geçme puanı vs nasıldır?
barajdaki veya sınırdaki öğrencileri geçirirler mi?
diyelim ki geçemedi 2 sene tam olarak ne yapmalıyız?

daha fazla bilginiz varsa paylaşırsanız süper olur..

 
Sevgilim girmişti öncelik inanılmaz amatör bir okul bilkent.

lakin bu sınav zor.hatta çok zor.ingilizceyi gerçekten iyi bilmek gerekir geçmek için.barajda kalanları geçirmiyorlar genelde.
lakin puanları düşük veriyorlar.şöyle örnek vereyim , sevgilim 100 üzerinden 75 almıştı (salladım) geçme notunu 76 açıkladılar.itiraz etti 75.25 yaptılar.

daha sonra ben avukatım diyerek üstlerine gittim notu bir anda 80 oldu.

çok ama çok amatör bir kurum bilkent bunun bilincinde olun.

not:kız arkadaşım bilkent öğrencilerine göre bu sınava itiraz dilekçesi vererek geçen tek öğrenciymiş.
  • colorwithnotexist  (03.09.14 19:54:49) 
bilkent inanilmaz amator bir okul degil. daha sinavi bilmeden, alinan notu bilmeden puani dusuk veriyorlar diyen birinden de tum okulu tek kalemde silmesi beklenirdi zaten.

zinav da zor degil, zira zorluk kolaylik goreceli. yani bana sorarsaniz o sinavi bile gecemiyorsa zaten ingilizce icin hazir degildir.

gecemezse ingilizce ogrenmeye devam edip sonraki sinava (ya da toefl'a) hazirlanin. diger sorulari da telefonla okulda ilgili birime sorabilirsiniz.
  • f_d  (03.09.14 20:23:21) 
daha yeni girmiş ve ingilizce seviyesi Türk devlet liseleri seviyesinde olan birisinin o sınavı geçmesi imkansız.

zorluk göreceli filan değildir . başlangıç sınavları yabancı dili olmayan herkes için aynıdır.

bilkent amatör bir okuldur.verilen dilekçeleri bile temizlik görevlileri toplar burada fan olarak çalışacağınıza kendi okulunuzu eleştirmeyi öğrenin.
  • colorwithnotexist  (03.09.14 22:53:43 ~ 22:54:12) 
benim oda arkadasi da girdi o da zorlanmis sabahki kisimda, oglen daha iyiymis ama.
cope'a girip gecemediyse zaten ya upper ya pre-fac baslar kur olarak, onlarida yarim sene de bitirip tekrar ocak cope'una girebilir. gecemezse tekrar haziranda girer.

  • jedilance  (04.09.14 11:17:17) 
ancak tanidigi iki kisiden yola cikip okulu silen biri buradaki tek cevaptan fanboylugu, okulun elestirilmedigini filan cikartabilirdi.

diger arkadastan farkli olarak birinci elden tecrubelerim ve tanidigim abartisiz yuzlerce bilkentliden bu sinavla ilgili problem yasayan gormedim. (mantik yurutemeyen arkadaslar icin aciklama: bu demek degildir ki sinav problemsiz.) ancak bu sinava zor diyen kisi sahsi kanaatimce yeterli ingilizce seviyesine sahip degildir.
  • f_d  (04.09.14 14:02:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.