[]

en ucuz cep telefonu

arkadaslar piyasada en ucuz sıfır telefon hangisi ve kaç para?

350 tl mi en ucuz? telefonculara garantili en ucuz cep telefonu soruyorum 300-400 diyorlar bu doğru mu yuh.. :)

yurtdısından getirilen orijinal samsung cep telefonu var piyasalarda (kacak tabi=) 80-120 tl ye satıyorlar onlardan mı alsam ne dersiniz? ya da bildiginiz en ucuz telefon nerde ve kac paradır . lokasyon izmir

 
mantiken yurtdisindan telefonu bedavaya bile almis olsa ulkede legal yollarla kullanilabilmesi icin 120 lira pasaport kayit ucreti odemesi gerekiyor.. yani yurtdisindan gelen telefonun fiyati 120 lira ve altinda ise ya imei cakmistir ya da imeisi kayitli degildir..

178.99 : www.bimeks.com.tr
  • buzzlightyear  (03.09.14 14:09:56) 
Yurtdışından gelen telefon eğer ki elle tutulur cinsten bir telefon değilse kayıtla bile uğraşmaz çoğu kişi onaylamasam da gider illegal yollara başvurur. Sen ne amaçla kullanacağını (sadece sms + konuşma gibi) yazarsan ona göre bir alternatif bulunabilir..


  • EkimBebesi  (03.09.14 14:39:17 ~ 14:41:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.