[]

Hangi bavul?

Carry-on bagajı olarak bir bavul almam lazım. Sizce bu üçünden hangisi veya başka önerisi olan var mı?

www.thenorthface.com

www.thenorthface.com

www.thenorthface.com

Longhaul carry on kurallarına uymuyormuş, pardon çıkardım :)

 
Çantaların ikisi de güzel. Ama şeklen soruyorsan üçüncüsü daha güzel. Kalite açısından ise pek bir şey söyleyemem. TheNorthFace'in sırt çantaları fiyatına göre çok kalitesiz gelmişti bana. Kullanmadım, kullanan biri daha iyi yorum yapabilir.


  • otonom  (03.09.14 01:07:21 ~ 01:09:23) 
longhaul al bence.

Edit sonrası : tercih aynı :)
  • qazaqwsx  (03.09.14 01:08:04 ~ 01:13:53) 
biri 32 litre biri 88 litre sana ne kadar hacim lazım ?


  • freebird5406_2  (03.09.14 01:09:17) 
şu biraz pahalı ama samsonite'yi ve 4 tekerli bavulları şiddetle tavsiye ederim:
www.ebay.com

  • yns  (03.09.14 01:22:58) 
uzun süre dangalak carry on bavullar kullandıktan sonra ben huzuru eastpack'in şu modelinde buldum;
www.carryology.com

ozellikle üst ve altının birbirinden bağımsız halde kullanılabilmesi kısa süreli farklı yerlerde konaklamalı durumlarda çok işe yarıyor. ortalık dağılmıyor derli toplu kalıyor.

verdiğin linklerden son ikisinin iç kullanımı nasıl göstermemişler ama ilkinde en dipteki bir şeye ulaşmak için kazı çalışması yapman gerekiyor.

tabi bunların hepsi ne amaçla kullanacağına bağlı, eğer doldurup taşıyıp sonra bulunduğun yerde boşaltıp kullanacaksan sıkıntı yaratmaz ama bavuldan boşaltmadan kullanacaksan içindekiler hallaç pamuğu olur. bu arada bildiğim kadarıyla the north face outdoor malzeme konusunda bayağı başarılı bir marka.
  • nwnd  (03.09.14 01:42:13) 
yahu üçü de normal bildiğimiz bavul bunların, en büyüğünü al bari ileride de kullanırsın.


  • dirildimde geldim  (03.09.14 03:46:32) 
nwnd+1
Eastpak alırsan salak havayolları görevlilerinin kaybetmesi dışında bir sorunla karşılaşmadan senelerce kullanırsın. Aile eşrafı o kadar beğenir ki onlar da ödünç (!) alıp kullanmaya başlar. Zamanla senden çok onlarda kalır ama olsun şahanedir.

  • nicotinell sakizli muhallebi  (03.09.14 06:38:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.