[]

Niye adet sorularınız bitmiyor ?

kadınlar yıllardır çözemedi mi şunun olayını? ne menem şeydir.

ne zaman gelsem adet sorusu var :(


 
salak gibi korunmadan sevişiyorlar. çoğu o yüzden bence.

edit: sildim bi şeyler.
  • i ve been mistreated  (02.09.14 23:56:56 ~ 23:57:34) 
anlayamazsınız :(


  • KadifeDevrim  (03.09.14 00:05:17) 
Belki de adettendir.


  • otonom  (03.09.14 00:06:37 ~ 00:07:00) 
kimse üstüne alınmasın, ama başlıca farklı sebepleri var;

1. dolaylı yoldan "ben özgür kadınım, sevişiyorum ve bunu saklamıyorum vs vs" duyurma ihtiyacı. bir tür onay desteklenme vs beklenmesi.

2. regl-adet döneminin dile "hastalanmak" olarak geçtiği bir toplumda çevresi ile kadının rahatça konuşamaması ve kendi başına bir şeyleri öğrenmek zorunda kaldığından kendince "anonim" bir yerde sorma rahatlığı.

3. telaş, fazlasıyla evhamlı olmak. (parmağım kesildi ölür müyüm? ekolü)

4. algıda seçicilik.
  • nwnd  (03.09.14 00:11:56) 
Her gün en az 5 tane sorulan kilo verme sorularının tahtını sarsamadılar daha.


  • arnold schwarzeneger  (03.09.14 08:54:26) 
buradaki sorularin yuzde kaci mantikli veya elle tutulur bir cevap alinacak tipte sorular ki? adam geliyor muz kararmis, hiyar buzulmus yesem mi diye soruyor. buradan buna nasil cevap vermemizi bekliyor ki? ya da kiz arkadasim seks yaparken cok bagiriyor, komsular ne der diye soruyor. bu adamin anlatmak istedigi aslinda ne? kansas'ta mi sivas'ta mi yasiyor bunu bile bilmiyorum. +yani buna gelene kadar bir suru neden sorusu var. neden buradayim ornegin.

pek cok insan kafa dagitmak, icini rahatlatmak, yalnizligini unutmak, sosyallesmek, ahkam kesmek, makbul insan pozlarina burunmek, ne cok sey bildigini ispat etmek, yasadigini gostermek icin soru soruyor ve cevap veriyor.

neden arayan bir insan burada zor dayanir bence.
  • John Finn  (03.09.14 09:02:14 ~ 10:35:44) 
@nwnd gayet guzel aciklamis zaten. +1


  • delifaruk  (03.09.14 09:15:13) 
25 yaşında bir arkadaşım var, kadın. Ailesi modern insanlar, iyi okullarda okudu, düzgün bi kariyeri var, gayet akıllı mantıklı bi insan.
Neyse bu insan 3 ay evvel evlendi işte. İlk defa geçtiğimiz hafta kadın doğumcuya gitmiş hayatında. O da aylardan beri bi problem yaşayıp da kendiliğinden geçmediğine karar verdiği için... Şimdi tedavi olabilecek miyim diye kendini yiyip duruyo ve eminim ofisinde kadın forumlarını okuyodur şu sıralar.
Kadınlar, kültürel arka planları ne olursa olsun cinsel organlarına ve cinselliklerine baya yabancılar yani buralarda. Dikkat çekmeye çalışanları falan bilemem ama adet soruları daha yıllarca bitmez.
  • the queen of naked kings  (03.09.14 10:22:13) 
adet yerini bulsun diye


  • difdiringi  (03.09.14 10:25:38) 
mesaj olarak yazmışım, tekrarlarsak,

normal şartlar altında her kadın her ay regl oluyor. bu her ayların bazıları normal şartlar altında geçmiyor. sürekli tekrar eden ve tekrarlarından çoğu birbirine benzemeyen bir durum söz konusu olunca (kadın sayısı * her ay * değişkenler) sorular da bitmiyor.
  • freya  (03.09.14 10:34:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.