[]

dertleşmek

az önce fartkettim de dertleşme konusunda pek iyi degilim. beceremiyom bu işi. adamın iki güzel lafa, öneriye, anlaşılmaya ihtiyacı oluyo. ama bende tık yok. niye böyle acaba? sorun bende mi? sizin de böyle mi? ben cok iyi dertleşirim diyen biri var mı?




 
Benim böyle. Diyecek bir şey bulamıyorum, içimden kendi kendime ulan bu halde bana arkadaşım böyle yapsa sinirden onu da parçalarım falan diye düşünüyorum.


  • KadifeDevrim  (02.09.14 23:27:49) 
empati yapabilme ve sorun çözme becerisiyle alakalı. ben iyi dertleştiğimi düşünürüm. bazen haklı olduğumu sonradan görürler ama olsun.


  • seksen9  (02.09.14 23:30:09) 
Ben de öyleyim. Sıkılıyorum insanların derdini dinlerken. Hmmm, yaa, boşver falan diyorum en fazla.


  • buff  (02.09.14 23:30:22) 
çok iyi dertleşirim. acayip gaz veririm insanlara, özgüven abidesi olurlar.


  • rock n roll  (02.09.14 23:31:29) 
önce bir bakarım derde dert mi diye, onayını verirsem kendi derdimmiş gibi anlamaya çalışırım ve çözüm ararım. aslında tam bir iş bitiriciyim ama kıymetimi bilene!!!
sende tık yoksa önemsemiyosun büyük ihtimalle, ya da meselenin içine girip pratik öneriler sunamıyorsundur.

  • denne  (02.09.14 23:40:40) 
tik atma konusunda ki kriterin nedir? soruna cevap vermişiz tik yok. aa evet bende senin gibiyim beceremiyorum bu işi. cevabımı değiştireyim bari.


  • rock n roll  (02.09.14 23:47:19) 
ben çok mantıklı şeyler söylüyorum mesela

- o zaman onunla bi daha konuşma
- o zaman hatasını yüzüne söyle
- o zaman bi daha gelme de
- o zaman sen de ona aynısını yap

gibisinden. insanlar sıkılıyor, beğenmiyor söylediklerimi.
  • i ve been mistreated  (02.09.14 23:59:15) 
Uzman burda buyrun


  • hkku  (03.09.14 01:14:40) 
"Gerçekten" dinliyorsan diyecek bir şeylerin de oluyor mutlaka. Ama he he deyip "yarınki maça gitsem mi" diye düşünüyorsan aslında, söyleyecek bir şeyin de olmuyor doğal olarak.


  • nicotinell sakizli muhallebi  (03.09.14 06:54:24) 
aynen valla kimsenin derdi ilgimi çekmiyor sıkıntıdan geberiyorum zaman geçmiyor bitse de gitsek diyorum dünyanın en ağır sanat filmini izlesem bu kadar sıkılmam.


  • newbie.  (03.09.14 07:45:40) 
Genel olarak böyle değil, yani senin dediğin gibi değil. Tam aksi yönde. Çoğu insan dertleşir, fikir üretir ve empati kurmaya çalışır. Belki her seferinde karşısındaki kişinin derdine derman olamasa da onu dinler.
Ama bunu yapamayan insanlar da var. Onlara da bir şey diyemeyiz.

  • gece lampulu  (03.09.14 08:35:12) 
Kafan çözüm odaklı çalışıyorsa sadece dinlenmek isteyen insanlara faydan dokunmuyor.


  • arnold schwarzeneger  (03.09.14 08:55:42) 
@nicetinell s.m. gerçekten dinliyorum çoğu zaman. aklıma söylice şeyler de geliyo aslında. ama diyorum ki içimden 'bu mutlaka onun da aklına gelmiştir'. çok özgün, akla gelmeyecek şeyler olarak bulmuyorum yani söyleyeceğim şeyleri.


  • bahodilo  (03.09.14 09:40:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.