[]

Üniversite Kayıt Sorunu

Dün üniversiteye kayıt yaptırdım. Eve mektup yollamışlardı orda iki adet kimlik fotokopisi gerekir diyodu fakat internette yayınlanan kılavuzda bunu 3 olarak değiştirmişler. Ben bunu şimdi öğrendim dün kayıda giderken de 2 tane teslim etti ordaki görevli kadın da belgeleri alırken sanırım farketmediği için sıkıntı olmadı, belgelere tam dedi. Sonra öğrenci kartı ve bi kaç tane belge verdiler kayıt için dün. Şimdi eksik vermiş olmam sorun yaratır mı? Kayıt tek gün ve dündü perşembe hazırlık sınavı için üniversiteye gidince bi tane daha fotokopi veriyim mi gerek yok mudur?




 
bunu bize değil de okudugun okulun öğrenci işlerine açıp telefonla sorman daha mantıklı değil mi?


  • bisse  (02.09.14 18:13:42) 
Kayıt tamanlanmış sonuçta strese gerek yok hayırlı olsun üniversiten ;)


  • cilekli pasta  (02.09.14 18:13:48) 
Hiçbir sorun olmaz korkmayın. Onlara 3 tane gerekiyorsa bi tane daha fotokopi çekip kendileri yapsınlar üçüncüyü.


  • MustafaCan  (02.09.14 18:14:10) 
Herhangi bir islem icin gerekirse fotokopi cekerler zaten, sorun olmaz. Bogazici galiba dimi?


  • argadini  (02.09.14 18:29:26) 
@bisse mantıklı aslında ama şu an çalışma saatleri dışında zaten onun için buraya sordum

Tamam o zaman ben gidip de sormıyım şimdi madem hiç gerek yok

@argadini evet boğaziçi
  • guguklusaat  (02.09.14 18:35:59) 
ülkedeki üniversiteler fazla komplike yerler değil kasma bu kadar akışına bırak.


  • ada meltemi  (02.09.14 18:49:29) 
ben hala üniversite giriş belgemi okula teslim etmedim ama 4 yıldır gül gibi geçiniyoruz bir sorun olmaz


  • kaffle  (02.09.14 20:37:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.