[]

pic erkek vs zeki kiz

Ben istesem herkesi elde ederim ama yalan iliskilerden biktim. Zaten kafasiz kizlardan da bunaldim hem zeki hem eglenceli bir kiz ariyorum.

Bunu direkt soylemeyen ama kiza ima eden erkek kisisi var simdik.

Bu dallamayi anlayamayan da benim yakin kiz arkadasim. Er kisi boyle havali konusuyor fakat kendisi de zeki bir adam. Adamda pic bakisi varmis ve hareketlerinden cok kiz arkadas degistirdigini dusunuyor kizimiz. Cocuk klasik zengin bebesi ama okumus, kendini gelistirmis, guzel fikirleri olan, bayaa ilgi alanlari olan biri.

Bu tarz adamlarin tarzi nedir? Aranizda pic ve zeki bir arkadas varsa bize biraz taktik paslar misiniz acep.

Adamin ciddi olup olmadigi nasil anlasilir ? Takilmalik arayislardaysa nasil davranir boyle tipler ?

Ben bizzat kendim hoslandigim kizi facebookta eklemek icin bile 1 sene gecmesini bekleyen bir badak oldugumdan iliski onerilerim pek dikkate alinmamaktadir =)

(Not: kiz arkadasin pek iliski deneyimleri yok, kisa sureli iliski insani da degil, fazla zeki ve uyumsuzluk sorunu yasayan biri. Guzel ve sikici bir kizcagiz :D )
Guzel fikirlerinizi eksik etmeyin )

 
Adam takılmalık arayışlarda olabilir, normaldir. Bunun seyrini değiştirmek kızın elinde. Kız gerçekten "kaybedilmesi göze alınmayacak" birisiyse, adam kendiliğinden değiştirir zaten yolunu. Yoksa kızda o hamur yoksa, bu iş taktikle olacak bir şey değil.

İkincisi, kimse sıkıcı birisiyle beraber olmak istemez. Hele de "piç" olduğu düşünülen insanlar, asla. Kız arkadaşının deli dolu, ama gerçekten "dolu" olması, karşısındaki insanın zihnine, damarlarına, kalbine, bedenine her yerine dört bi koldan hitap etmesi lazım. Yine bunlar kızcağızın "hamurunda" yoksa, boşuna zorlamasın derim, sonunda üzülür.

Sadece "zeki" olmakla her iş bitmiyor. Yeterli donanım, yeterli cilve, yeterli özgünlük, yeterli otorite, yeterli birikim olmalı, sizin tanımınıza göre "zor ve şımarık" bir insanı "gerçekten" yanınızda görebilmek için. Dediğim gibi, bu iş pek taktik işi değil. Taktikle günü kurtarırsınız, sonra kız dağılır.
  • pandispanya  (02.09.14 16:59:31) 
@Pandispanya

Zahmet olmazsa yeterli birikim, otorite falan bunlari biraz acar misin ? Kiz yeterli ya gorgusuz falan degil ama erkek kadar ortamlara girmis cikmis degil hem maddi olarak yetisemez hem de fazla sosyal degil. Bir problemden oturu ozguven sorunu var kucuk yaslarda babasi terk ediyor annesini ve kendisini. Gs lisesinden mezun ama kendine aptal diyor, sosyal zekam dusuk falan diyor iste. ( Sikici kismini o yazdirdi ozellikle ) Disari fln cikiyoz ortamdaki en guzel kiz kendisi ama komplekslere giriyor durduk yere :D Uyumsuz diye o yuzden belirttim.
  • ferdinand griffonn  (02.09.14 17:11:15) 
hemen sevişmezse adamın kendisine nasıl bir ciddiyetle yaklaştığını zaman içinde anlar, diğer türlü taktikle falan zorlamaya gerek yok durumu ciddiye aldıkça kendisi üzülür


  • ssyumusakg  (02.09.14 17:14:01) 
zeki kadının piç adamla ne işi olur onu anlamadım ben. sırf tipi var diye adamı düşünüyorsa hiç zeki demesin kendisine. ha şu fak buddy olayıysa ayrı da, piç adamla ne ilişkisi ne aşkı allasen.


  • shiranai  (02.09.14 17:14:44) 
@Shiranai

Pic adam olup olmadigi bilinmiyor. Adam hic pic adam imaji cizmemeye calisiyor soylemleri ile. Goruntu ve soylenenler birbirine zit. Kizin kafa karisik.
  • ferdinand griffonn  (02.09.14 17:16:50) 
Çocuğu ne kadar tanıdığınızı, çocuğun "aslında" ne olduğunu bilmeden konuşmak hiç sağlıklı olmaz. O da biraz yara almış bir tipse, kız tarafının bahsettiğiniz bu davranışları hoşuna gidip aralarındaki ilişkiyi daha da derinleştirebilir ya da çocuk yüzeysel bir insansa direkt soğutur. Bu yüzden net bişey söylememiz imkansız gözüküyor.

Sadece verdiğiniz ilk birkaç cümleye dayanarak, çocuk gözümde hızlı yaşayan birisi gibi canlandı. Ve (para mühim değil), onun girdiği ortamlarda ona hakkıyla iştirak edemeyecek, onun yaptığı absürdlükleri kaldıramayacak birisinden sıkılır diye düşünüyorum. Bu yüzden o tarz bi insana gerçekten uzun süre hakkıyla sahip olmak isteyen birisi "yeteri kadar eğlenceli", "yeri geldiğinde de yeteri kadar sözünü geçirebilecek" bi mizaçta olmalı. Çocuğun karakteri ya da parası ya da çevresi altında ezilmemeli. Güçlü bir karakter gerekli bunun için. Bu da zor ve taktikten bağımsız bir iş; hamur işi, eheh :)

Ha, bu kadar yazdığıma ve düşündüğünüze de değmeyebilir, dışarıdan ne uyumsuz gözüken insanlar birlikte bir ömür devirebiliyor; kimsenin içini ve asıl ihtiyaçlarını bilemeyiz. Benim şu aşamada tek temennim, kızın üzülmemesi yönünde. O yüzden bu kadar temkinli konuştum, kolay gelsin.
  • pandispanya  (02.09.14 17:18:29) 
@minik donut canavari,

Yav anlatamiyorum herhalde arkadasim :D Adam pata kute bunlari soylemiyor, ben buraya ima etmeye calistigini yaziyorum. Alt metin hesabi.

Adami zaten ben de tutmadim ama sordugum soru bu degil gordugunuz gibi. Ona gore cebaplarsaniz sevinirim =)
  • ferdinand griffonn  (02.09.14 17:23:58) 
Bence sen bu kızdan hoşlanıyorsun. Kız hakkında söylediklerin bunu ele veriyor. Ama friendzone''dasın. Zaten badak olduğunu da söylemişsin, tam friendzone'luk adamsın. Kız biriyle tanışmış. O yüzden (belki de farkında olmadan) çocuğun piç olduğu fikrini kızın bilinçaltına işleyerek onu çocuktan uzak turmaya çalışıyorsun. Belki de çocuk gayet normal ama söylediklerinden piö olduğu falan gibi çıkarımları sen yaptın. Çocuğu itici bulman (zengin bebesi vs) da bunun göstergesi.

Kendin, kız ve öteki çocuk hakkında söylediklerini birleştirince ortaya bu çıkıyor. Çok çabalama, friendzone'dan çıkış olmaz :)
  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (02.09.14 17:34:14) 
@minik donut canavari

Tamam kardesim ben anladim seni de kiza gore adam pic degil. Pic olmadigini dusunuyor hareket ve soylemlerden bu da hosa gidiyor. Ben de diyom ki bu taktik zaten anasini satayim buna mi tav oldun ? Ha bide soyle bir sey var pic erkek 'sadece' guzel kiz aramaz mi oncelikli ? Ee adam zeki kiz arayisinda bir degil iki degil bunu laf arasina sokuyor bulusmalarda. Pic diye tabir ettigimiz bir tip olsa bizim kizla ugrasmaz gibi yani boyle bir gercek de var.

Durum bu yani sag olasin =)
  • ferdinand griffonn  (02.09.14 17:36:42) 
@advocatusdiaboli kız arkadaş edinmiş olmanın başka bir kızdan hoşlanmaya engel olduğuna dair evrensel bir kanun var da benim mi haberim yok? :) shit happens. Teorimin arkasındayım ben :)


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (02.09.14 17:41:19) 
@bagdf

Hayir yahu kizin ozellikleri bu iste tarafsizca yazdim yalan mi soyleyeyim ? Adami da kizin bana anlattiklarindan aynen yazdim biraz kisisel gorus etkiledim cunku yakistiramadim ikisini. Her sevdigimiz arkadasimiza yazacak degiliz ya =)
  • ferdinand griffonn  (02.09.14 17:45:00) 
gs lisesinden mezun dediğine göre henüz üniversite yok ortada yani yaşlar küçük. o yüzden ciddi ilişki beklemeyin. yormayın, yorulmayın.


  • exist is pretty  (02.09.14 18:04:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.