[]

Avrupaya nasıl yerleşebilirim

Selamlar

Arkadaşlar su an avrupadayım ve mükemmel düzenliler ve acayip kibarlar.Benim beğendiğim ülke viyana ve prag ve isviçre diğer avrupa ülkeleri de olabilir ama berlin ve paris gibi kalabalık şehirler istemiyorum.iühf hukuk mezunu sayılırım ve az da yazılım bilgim var (uğrasırsam 1 yıl iletirim ) web programlama ama çok iyi değil sizce nasıl yerlesebilirim ? Hiç düzgünce aldığım eğitim alanında hukuk bir yüksek yapsam iş bulup yerleşir miyim? Hangi ülke daha uygun buna?


 
Ancak evlenerek yerleşirsin, diğer türlüsü oldukça zor.


  • cakabo  (02.09.14 15:12:29) 
Yüksek lisans yaparsan ve 45.000 yillik/brüt (35.000 yillik/brüt IT sektörü) maasla is bulursan Avrupa Birligi icinde gecerli calisma ve oturma izni alirsin.
en.wikipedia.org(European_Union)

  • emrahday  (02.09.14 15:15:11) 
hukuk mezunu sayılmanla
diplomalalı insanların profesyonel yaptığı yazılım işinden "anlaman" meslek değil
birşey mezunu ol, bi mesleğin olsun daha rahat yerleşirsin
  • cruseo  (02.09.14 15:15:24) 
sunlar belki ilginizi cekebilir;
Bütçeniz geniş değilse: LETONYA

AB kimliğine sahip olmak istiyorum, ancak çok param yok” mu diyorsunuz? Eğer İspanya bütçenizi zorluyorsa, çareyi Kuzey’de aramak lazım. Baltıkların şirin ülkesi Letonya da ev alanlara vatandaşlık sağlıyor. Alacağınız gayrimenkulün kırsal kesimde alt limiti 72 bin, şehir merkezinde ise 144 bin euro.


www.radikal.com.tr

blog.milliyet.com.tr
  • for the record  (02.09.14 15:24:33) 
eksisozluk.com

Sözlükte uzun bi entry yazdim bununla ilgili. Okumani öneririm.
  • acsr777  (02.09.14 17:36:53) 
master veya evlilik. ab dışından istihdam imkansıza yakın.


  • argent dawn  (02.09.14 17:56:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.