[]

Komşu kızına nasıl yazılır ?

Selamlar herkese.

Şimdi annemin komşusunun güzel bir kızı var ben yaşlarda. İşinde gücünde vs.. Annem yıllardır derdi bak tam sana göre falan diye de işte o zaman başka davalar oluncA he he deyip geçiyorduk. Geçen kapıda karşılaştık lan hakkaten çok hoş tatlı bir kız. Ailesi de bizimkilerle iyi, hatta kız ablamla falan da arada faceten falan yazışıyolar, benim yeğenleri seviyor falan. Benim merhaba, naber dışında hiç muhabbetim yok. Şimdi evden de taşındığım için çok nadir görüyorum. Hiçbir sosyal medya aracını da kullanmıyorum. Ne yapsam ki ?


 
sosyal medyaya adım atma vakti gelmiş de geçiyor demek :)


  • mea maxima culpa  (02.09.14 15:07:36) 
annene söyle o halleder. bir gün annenlere gidersin o da haberi yokmuş gibi komşusunu, kızını falan da çağırır bir ortam olabilir. sonra da sen kızla muhabbeti kurup kendin iletişirsin


  • sta  (02.09.14 15:12:55) 
@sta haklı.

yalnız hatunla evlenmeyi düşünmüyorsan girme o işlere dostum. annenin komşusuyla arası bozulur sonra ayrılma falan durumunda.
  • biyik  (02.09.14 15:18:18) 
Anneye söyleyip gönderme meselesine girersen iş ciddiye binebilir bir anda, kızı tanımadan etmeden ne olduğunu şaşarsın.

Face'den ekle, tanıdık nasıl olsa. Oradan muhabbet kur, gerisi geliyorsa gelir zaten. Soğuk davranırsa üsteleme boşver.
  • osurdum  (02.09.14 15:20:45) 
@biyik

zaten beni tedirgin eden o. en baştam öyle ciddi bir niyetle bakmak istemiyorum. olursa olur ama o kafada değilim şu an. hayatımda kimseyle gönül eğlendirmedim, o tarz bir adam değilim zaten. yoksa, ablamla hallederim kaynaşma işini, bebek bahanesiyld denk getirir bizi de, pek aileler girmesin ilk safhalarda istiyorum. bir de beni düşündüren pek rahat olamayabiliriz, hani gezme tozma, beraber tatil vs. ben yanlız yaşıyorum mesela, ailsesi falan da biliyor bunu. bende kaldı etti, kasabilir biraz.
  • kint  (02.09.14 15:21:46) 
@kint sıkıntılıymış hakikaten. o zaman ailene söylemeden hallet bence de. ama bu kız da ergen değilse zaten annesine falan anlatır ki sonra seninle konuştuğunu ettiğini. işinde gücünde hatunmuş o da bir anda ciddi düşünebilir.

sende kalması etmesi rahat gezip tozmanız pek olası görünmüyor bu durumda. aileleri işin içine katarsan iş ciddiye biner katmazsan da muhtemelen kızın annesi beni kint'in annesine mahalleye rezil etme diye kıza baskı yapacaktır. biraz daha kontrol altında bir ilişki yaşarsın her halükarda. ailelerin karışmadığı bir olasılık göremedim ben.
  • biyik  (02.09.14 15:29:12) 
bir bardak un istemeye git :)
annene söylersen direkt olarak kızın annesine söyleyecek, görücü usülü gibi olup kıza baskı oluşturacak. ablana söyle seni de çağırsın bir gün, yeğenleri severken falan hem çocuklarla iyi anlaşıyor görünerek etkilersin(mini çakal modu aktif)

  • r_u_h  (02.09.14 15:45:42) 
evde sadece kızın olduğu bi zamanı kolla. önceden apartmana gelen fatura matura neyse onlarınkinden de bi tane kap. kızın kapıyı açacağından emin olduğun bir sırada git kapıyı çal bütün sevimliliğinle, ya faturaları almışız sizinki de bizimkilerin arasına karışmış ehe mehe yap. bak et falan ama ehe meheyi abartmazsın. bak bakıyım kız nası tepki veriyo.

sonrasında akşamları sabahları işe giderken saatini denk getir, iyakşamlar, künaydınlar. gerisini halledersin sohbet muhabbet.

nasılım?
  • shiranai  (02.09.14 15:49:15 ~ 15:50:00) 
keşke bu kadar kolay ortam olsa lan. kız güzel, sen etkilenmişsin, ablanla kızın annesiyle annesinin muhabbeti var, senin merhaban var. e aç bir facebook, işyerine git çıkışı bekle geçiyormuş gibi yap, evdeyken annesinin olmamasını bekle, sonra un şeker iste, bin türlü seçeneğin var. bahsettiğin korkularda da tatil noktası biraz sıkıntı olur. onun dışında sana da gelir birlikte de gezersiniz ne var ki bunda.


  • oraletarya  (02.09.14 15:57:14) 
harbi üsttekinin dediği gibi rüya gibi ortam oluşmuş resmen. dene şansını pampa işte saplıktan iyidir.


  • fransızkalanadam  (02.09.14 16:00:33) 
@shiranai

aynı apartmanda oturmuyoruz artık, taşındm ben. :)
  • kint  (02.09.14 16:01:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.