[]

Hayatta yediğiniz en büyük kazık ?

Hem maddi hem manevi birer örnek veriniz mümkünse.




 
Babamdan yedim, askere gitmeden biraktigim tum ev esyalarimi emanet ettigi lavuk caldi. Oda hic siklemedi bu durumu.


  • bruceandwayne  (02.09.14 11:09:26) 
bikeresinde tavşanlı fal bakan abiye 50 lira kaptırmıştım yanda hatun var diye bozuntuya vermemiştim. o gün bu gündür tavşan etine bayılırım.


  • KidLazer  (02.09.14 11:27:02) 
vallahi yazıyodum çok sinirlendim (üzerinden 2 sene geçti neredeyse ama sinirlendim) sildim

intern grup arkadaşlarımdan birkaçının attığı bi kazık vardı. sayelerinde az daha özel hayatım boku yiyodu. sonra kendileri gördüler ebelerinin şeyini
  • la noix  (02.09.14 11:28:02) 
eski iş yerimde üniversiteden bir arkadaşı asistanım olarak işe aldım. gerisini hiç anlatmayayım, en büyük pişmanlığım.


  • tiny penny  (02.09.14 11:36:46 ~ 11:38:26) 
geçen gün esnaf lokantasında yemeğe 44 lira verdim. 10 lira öder çıkarım dediğim yerde çok koydu...

manevi olarak da, abd'de iken orada tanıştığım ve beraber gezeceğiz dediğimiz arkadaşım param yok diyerek kazık attı. (ilerde ingilterede dil okuluna gitmesi için babası abd'de fazla harcamama şartı koymuştu. sonradan dil okuluna da gidemedi gerçi :D )
  • fakyoras  (02.09.14 11:40:09) 
işe başlayacağım zaman aynı şehirde çalışan bir üniversite arkadaşımla konuşup yanında kalacağımı ayarlamıştım. benim gelmeme bir kaç gün gala yurtdışına çıkmam gerek deyip iptal etmişti. tek başıma ev tutmam gerekti.


  • inheritance  (02.09.14 11:45:00) 
ilk işime girerken iş görüşmesinde bana "vejetaryen seçenek oluyor yemeklerde" demişlerdi. inandım ben de safım ya. gerçekte ise vejetaryen yemek nerde, çağdışı bir tabldot sistemi vardı. şimdi duydum salata bar koymuşlar artık onu yuttururlar vejetaryen diye.


  • ron dennis  (02.09.14 11:52:33) 
friendzonelandığım kıza şekil yapıcam diye kadıköy rıhtımın orda gül aldım, 35 lirayı 3 tane güle verdim :(


  • mattiadestro  (02.09.14 12:10:40) 
babamdan:kararlarıma o kadar karıstı ki her seferinde battıkca battım.
annem:binbir türlü kazıgı vardır ama en cok koyanı;hayatımın en zor ve işsiz döneminde, patronunu tanıdıgı bi yerde bana iş ayarlamasını istedim sana güvenmem dedi silip attı
kısacası bi laf vardır "her ebeveyn cocugunun hayatını karartır" diye aynen öyle
  • bes  (02.09.14 12:20:38) 
en yakın iki kız arkadaşımın bir erkek yüzünden arkamdan vurması -sonrasında o gerizekalıların da arası açıldı bu yüzden ya, neyse. demem o ki: hiçbir arkadaşınızı, bir üçüncü kişi için sırtından vurmayın, sevgili hep bulunur ama arkadaş zor. ben şimdi bunlarla görüşmüyorum doğru düzgün, görüşsem de güvenemem bu saatten sonra hiçbir şekilde. orospu karılar.. işin kötü yanı insanlara olan güvenimi de kaybettim!

maddi kazık olarak da benim değil ama babamın başına geldi, ancak tüm ailemizi etkiledi -milyarlarca lira borca girdiğimiz için- : beraber çalıştığı arkadaşı babamı dolandırdı, eve, arabaya haciz geldi, her şeyimizi satmak zorunda kaldık. sonra kurtardık bir miktar ama çok kötü zamanlardı, az daha annemle babam boşanacaktı bu yüzden. orospu çocuğu piç..
  • pasp  (02.09.14 12:31:21) 
Zamanında üniversiteyi bitirdiğimde asistan olmak istiyordum. Yükseğe kabul edilmiştim ama henüz kayıt başlamamıştı. Ortalamam falan da iyiydi. Bizim dönemden bir kız daha istiyordu. O dönemde de bir asistanlık açılmıştı. Okula giderken o kızla karşılaştım, elinde belgelerle geri dönüyordu. "Boşuna gitme, beni belgelerle geri gönderdiler" demişti. Meğer elindeki yedek belgelermiş. Benim puanlarım ondan çok daha yüksek olduğu için başvurumu engellemiş. O dönemde de bir kişilik kadroya iki kişi başvurmuş ve diğer aday da bir önceki gün trafik kazası geçirdiği için bilim sınavına girmemiş. Tek aday dandik bir bilim sınavı puanı ile alınmıştı.

Sonradan vicdan azabı çektiğini söylemişti.

Ben 6 ay sonraki alımlarda güzel bir tatil yaptıktan sonra girdim, o ayrı.
  • aychovsky  (02.09.14 12:36:31 ~ 12:38:40) 
Lise sondayken uskudar sahilde ayakkabi boyaci cocuga 8 tl kaptirmistim.


  • japon askeri  (02.09.14 12:42:00) 
askerde yatılı izin koparıp arkadaşın evinde kalacaktım ancak o gün aniden şehir dışına gittiği için dımdızlak sokakta kaldım. geri de dönemedim. ucuz pansiyon aradım leş gibi bi odada sabahladım.


  • ermoo  (02.09.14 12:46:36) 
-Evlilik arifesindeyken kızın başka biriyle görüşmeye başlaması. Şimdi evlenmişler, yeni duydum. Umarım allah belalarını verir.
-Ünideyken iftira yedim kıskançlardan, çok çektim.

  • anonymice  (02.09.14 13:06:21) 
en parasız zamanlarımdan birinde o zamanki sevgilime (ihtiyacı olduğunu düşündüğüm için) güneş gözlüğü almayı teklif ettim. tutturdu ben estetik bir şey olsun isterim diye, işe yaramaz, koyu renk bile olmayan sidik sarı saçma bi cam seçti. lan dedim korusun. tezgahtar orospu "bayanlar sadece işlevi değil estetiği de severler ninja bey" dedi. "bende işlev de estetikte var, bilirim, bilirim onu" dedim içimden. neyse uzatmayayım, sikko bi model aldık, 300 tl falan tuttu, aldık çıktı. kız da 5 ya da 8 gün sonra ayrıldı benden. iki hafta içinde de başkasını buldu. ben ilk taksidi ödeyemedim, sonra da ödeyemedim, yani birikti onun üzerine de iyi bi iş bulup o borç şeyini tamamen ödeyebilmem 2 yılımı aldı. iki yıl ekstreye baktıkça.. ulan bari koyu renk düzgün bi mineral cam alsaydı bari diyecem ama iki yıl sonra evlendiğinde teyzem yaşında görünüyordu şıırfıntı, göz kenarları hep buruşmuş o dandik gözlük yüzünden. oh olsun dedim.


  • namus ninjası  (02.09.14 13:07:10) 
Eski sevgilim terapistlimle birlik olup kazık atmıştı bana


  • napoli  (02.09.14 16:22:36) 
Sevgilim kuzenimle aldatmıştı en büyük kazık işte.


  • en_birinci  (02.09.14 16:32:37) 
Universite tercihlerini yaparken ben basa bunu yaz gideriz beraber ev tutariz falan diyen arkadasa uyarak en saglam kazigi yedim. Kendisi sonradan vazgecti. Tabi is isten gectikten sonra. Ben ise sacma sapan bir tercihj yapmis oldugumun farkina vardim:) Ergendik iste, dusunemedik.


  • delifaruk  (02.09.14 16:36:55 ~ 16:38:57) 
en büyük kazikarimi "arkadas"larimdan yedim.

baska bir sehirde kalan, binlerce kez "hakkini nasil öderim" diyen ve 2 gece evinde kalinacakken ucak bileti alindiktan sonra "e iste cart curt" bahanesiyle gelen arkadas kazigi +1

bi erkek yüzünden yiyilen yakin kiz arkadas kazigi +1

borc alip geri vermeyen arkadas kazigi +1
  • shi aila  (02.09.14 19:56:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.