[]

Ev taşıma malzemeleri

Selamlar,


Ailemle istanbul'da yaşıyorum, önümüzdeki haftalar itibariyle eve çıkacağım.

Çıkacağım evde bir tek kendi odamın eşyalarını halletmem gerekiyor; ama tam olarak neler götürülür neler götürülmez onların listesini çıkartamıyorum şu anda.

Bundan kastım şu: Elbette yatak, masa, dolap götüreceğimi biliyorum; ancak perde almamız gerektiği daha dün kafama dank etti, o derece tecrübesizim. Temel seviyede bakıldığında başka hangi ihtiyaçlarım olacaktır benim; az çok bir liste çıkartmak mümkün müdür?

Ahiret sorularıyla karşınızdayım, teşekkürler:)

 
yere halı kilim bişey


  • ignesiz bal bocegi  (09.07.09 09:26:28) 
vantilatör veya klima. hangisini kullanıyorsan odanda. sakın unutma, gerekirse sırtında taşı! off bu ne sıcak ya!!


  • jangara  (09.07.09 09:28:46) 
kontrol kalemi ve ingiliz anahtarıyla yakın temas halinde olacağın günler geldi işte. evden alet edevat yürüt. orda vardır nasıl olsa deme. duvarlara alçı boya yapmışlığım bile var benim. düşün işte ihtimalleri.

bir de boy aynası alınabilir ileride.
  • zihua  (09.07.09 09:47:23) 
ufak bir sehpa gibi bir şey al yatağının yanına, komodin gibi, kitabını, mp3player'ını koyarsın, üstüne de ufak bir lamba.


  • arigold  (09.07.09 09:58:52) 
vantilatör aklıma gelmemişti mesela=)

erkeğim bu arada bir dipnot olarak onu düşeyim:)
  • zaugnakhaldun  (09.07.09 10:06:01) 
öğrenci değilseniz küçük bir kitaplık olabilir. yere oturan 2 katlı alçak bir kitaplık hem cd hem de roman koymak için gerekli olabilir.

bayansanız bir konsol ya da tuvalet masası. takılarınızı asmak için bir pano.
  • narcissa black  (09.07.09 10:09:43) 
off :)
ayrıtılarla uğraşmayın. yataklı baza ve çift kişilik dolap yeter size şimdilik. sonra ne istiyorsanız alırsınız ufak ufak.
ailenize aldıracaksanız da;
(odanız genişse) tek kişilik bir koltuk, bir çalışma masası, bir sandalye, bir kapı askısı (kapının üstüne asılanlardan), bi gece lambası, duvara asılan kitaplıklar da aldırabilirsiniz. halı önermiyorum, bayansanız peluş alın yere diyeceğim ama değilsiniz :D çıkacağınız ev halıfleks ise halı malı almayın hiç. halı kirleniyor, temizleyemiyorsunuz da, hem ağır bir şey.
iki yastık, 2 çift çarşaf takımı (yatağınızın boyunda ve sevdiğiniz renklerde) ve bir yatak örtüsü + yorgan (kışın kullanılacak). perde olarak da jaluzi gibi kumaş perdeler var, ondan olabilir, ucuzdur da. erkek adam perdeyle merdeyle uğraşmaz şimdi :D
  • aithra  (09.07.09 11:40:42 ~ 11:44:20) 
terlik


  • argent dawn  (09.07.09 14:29:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.