Damat değilse istediği gibi gitsin. Rahat olsun insanlar. Vedalaşırken "İyi geceler" sarılıp öpüşmeleri sırasında terinde en az yüzen o oluyor.
Takım elbise giymek saçma değil, kot giymek de saçma değil, gömlek pantolon da saçma değil, şort ve t-shirt de değil. Hepsi giysi.
Ayrıca şort giyip gelse ne, eğlenilmiyor mu öyle? Ayrıca elalemin ne giysiğinden bana ne, düğün birilerinin mutluluğu için neden insanlar istemediği şeyleri yapmaya zorlansın? Zaten sıkıntı verici an. Belki, bu mutlu an onun mutlu anı değil. Belki zorla eğlenceye katılmaya çalışıyor ve belki de en düzgün kıyafeti o ve elinde olan en özenebileceği şekille geldi. Özense ne, özenmese ne. İsteyen smokinle gelsin, isteyen şort ve t-shirt ile. İç çamaşırının üstüne bir şey giydiği sürece gerisi sorun değil. Önemli olan eğlenmek, o da her kıyafetle yapılır. Birilerinin mutluluğu neden millete eziyet olsun? Neden 30 derece sıcakta adamlar ceket giysin ve kadınlar birbirinden yapışık ve abartılı saç modellerini ve elbiselerini sergilemek için birbiri ile yarışa girsin?
grgn'in dediği gibi iyi ki onlar var. Bir de iyi ki nişanda kız tarafının giysisi ile aynı renk kravat takmayan erkek tarafları var.
0