[]

emlakçı terörü

şimdi bayan bir arkadaş var, ev bulmak için emlakçının birine telefonunu bırakıyor ve adamda birkaç gün sonra arayıp güzel bir ev bulduğunu söylüyor.

--araya not--

adamın bahsettiği evin sahibi evi kesinlikle emlakçı aracılığıyla vermek istemiyor.

--araya not--

kız emlakçıya geliyor ve emlakçı durumu anlatarak anahtarı komşudan isteyip eve bakmasını ama kesinlikle kendisinden bahsetmemesi gerektiğini söylüyor. sonra kız evi beğeniyor ve emlakçıya gidip, madem sen gizliden emlakçılık yapıyorsun, madem ev sahibinin haberi yok sana daha az para vereyim diyor. bu arada adam bir kira bedeli istiyor. kız böyle diyince adam sinirlenip "sen şeytanlık mı yapıyorsun" diye bir hışımla sinirlenip kızı dükkandan gönderiyor.

kız birkaç gün sonra ev sahibiyle iletişime geçip evi tutuyor ama şimdi içi rahat değil, emlakçı her ne kadar etik dışı bir şey yapsada kız onun sayesinde evi bulduğundan azda olsa para vermek istiyor. şimdi adama gidip ya böyle böyle evi tuttuk ama al bu da senin hakkın diyip yarım kira verse adam pislik çıkarıp tam kira isteyebilir, sonra olay büyür ve saire. bu arada ev, emlakçının hemen üst katında. kız binaya girip çıkarken adamla karşılacak o yüzden kötü olmamak istiyor.

ben diyorum ki efendi efendi gidip durumu anlat, yarım kira ver diyorum ama kızcağız adamdan korkuyor. bi erkekle git diyorum o zamanda olay büyürse papaz çıkar diyor.

siz ne diyorsunuz?

bu arada adamlar aşiret, olay çıkıpta polislik durum olursa kızı rahatsız ederler, olay pisleşir diye düşündük.

 
bu kadar düşünceliyseniz tam kira verin. nereden tutsan saçmalık.


  • eli  (01.09.14 22:32:29) 
tam kira hem çok fazla hemde adam haketmiyor ki, ev sahibinden gizli gizli ev veriyor bir de tembihliyor benden bahsetmeyin diye.

evet olay gerçekten saçma, mantıklı bir çözüm bulamadık.
  • tolga asp  (01.09.14 22:35:02) 
ergeg yok mu ergeg? bi ergegin gidip konusmasi lazim o emlakciyla anlayacagi dilden. ama cok kotu bir adam olmayabilir. sadece ekmeginin derdinde de olabilir. oyleyse yarim kira teklif edin. artislik yaparsa, babayi alirsin diyip cikin. tabi gene de ergeg olsun yaninizda bu konusmayi o yapsin.


  • mayeskuel  (01.09.14 22:50:04 ~ 22:52:02) 
Sitenin, apartmanin yoneticinden yardım alsın.


  • nano mercy  (02.09.14 00:07:24) 
Düzeltme
yöneticisinden

  • nano mercy  (02.09.14 00:08:06) 
Hiç para vermesin, eve girip çıkarken denk gelip de laf ederse "ben güzel güzel sana yarım kira teklif ettim, beni dükkandan kovdun." desin. Adam kızı tehdit falan ederse direkt polisi arasın, maliye ile birlikte gelsinler de görsün nokta noktayı.

Bir daha böyle saçma durumlara düşmesin, kendi huzuru ve güvenliği açısından. Ev mi yok?
  • grgn  (02.09.14 00:20:05) 
Ev sahibine anlatsın durumu siksin emlakcıyı a.q.duklarım bi de asiretmis hepsini mikeyim emlakcıymıs asiretmis ulan kızcagız yasam mucadelesi veriyo bi de emlakcı pezevenkle ugrasıyo gogsunu gere gere girsin cıksın evine bi yamuk olursa bana ulasın dukkanını bulamaz ertesi gun cok sinirlendim


  • steward  (02.09.14 00:21:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.