[]

Izlanda'ya giden yok muu?

Yahu internette dogru durust birsey yok. Diger avrupa ulkeleri gibi degil kuzeye terk edilmis bir ada oldugu icin. Gezi rehberi gibi birsey bulamiyorum. Birkac blog falan var ama onlarda bilgi vermiyor ulasimdir sudur budur. Surayi gezdik burayi gorduk falan sadece. Yok mu Izlanda'ya gitmis olan bir allahin kulu allahaskina? Tanidik tanimadik herkese soruyorum yok arkadas Izlanda'ya gitmis olan.

Bonus: vimeo.com

Edit: Iceland ya da baska bir ulke, bir plan yapana kadar biraz duyuru kirliligi yapabilirim.

 
şuraya bakmadın o zaman: reykjavikyolu.blogspot.com.tr


  • uykusunu yakalayan adam  (01.09.14 17:16:14) 
benim bir arkadaşım gitti, kendisi bütün avrupa ülkelerini + asyada birkaç ülkeyi gezmiş birisi. "hayatımda gördüğüm en gereksiz ülke" demişti.

geçtiğimiz ay içinde de couchsurfingden 3 izlandalıyı misafir ettim, üçü de ayrı ayrı, arkadaş gubu değil yani. birisi aynı zamanda hem amerika hem ingiliz vatandaşı ve fransada büyümüş. üçü de sevmiyor izlandayı. hadi ikisi yerlisi de, bu bahsettiğim multinational olan aşırı sıkıcı olduğunu, insanların espri anlayışının çooook kötü olduğunu, havanın berbat olduğunu, doğal güzellik olarak orayı kat kat geçen ülkeler olduğunu söyledi. bir de hayatının en asosyal zamanı orda geçmiş. 1 ay bounca bir balık fabrikasında çalışmış, fabrikada çok az insan varmış, hepsi farklı bölümdeymiş. yaşadığım yerde de resmen insan yoktu, bomboş bir arazide tek yaşıyordum, artık sesimi duymayı unutmayayım diye kendi kendime konuşmaya bşlamıştım dedi. kuzey ışıkları için gelen turistler tam bir fiyasko, turlara dünyanın parasını bayılıyorlar ama tahmin sitelerinden baksalar çok rahat kendileri denk getirebilirler dedi üçü de.

tabii o kadar olumsuz konuşulmuş olsa da bu benim ilk hedefimin izlanda olduğu gerçeğini değiştirmiyor. bir an önce yeterli paramın olmasını bekliyorum.

ha, deli gibi pahalı da bir ülke ayrıca. bir de barlar akşam 6'da kapanıyor dedi birisi, inanamadım.
  • letheavendangered  (01.09.14 17:19:13) 
Buraya bakmistim. Dur bir daha inceleyim belki atladigim vardir.


  • delifaruk  (01.09.14 17:29:00) 
@darknum_
Evet direkt ucus yok, ucus olayini planladim, gerisine bakiyorum. Ona gore alacagim biletleri ya da almayacagim. Coook pahali derken oradaki fiyatlari mi buradan oraya gidis fiyatlarini mi kastediyorsun?

4-5 gunluk olacak, Gronlan'a gidebilecegimi sanmiyorum. Birde schengen ile girilmiyormus galiba.
  • delifaruk  (01.09.14 17:49:27 ~ 17:50:54) 
Krizden sonra fiyatlar dusmus falan diyolarr.


  • delifaruk  (01.09.14 23:04:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.