[]

Euro yukselir mi?

Daha duser mi?




 
biraz daha düşüp,sonra yükselir.


  • for the record  (01.09.14 16:44:12) 
yatay gidip hafif düşer sonra hafif yükselir


  • bira sisesi kapagi  (01.09.14 16:48:18) 
Yakinda yukselir mi?


  • delifaruk  (01.09.14 16:50:53) 
sene sonuna doğru yükselir.


  • joe dalton  (01.09.14 16:53:29) 
1 ay önce sormuşlar, yılsonu beklentisi 2.86 çıkmış.
www.bloomberght.com

ama buna çok güvenme, zira 7 ay önce sorduklarında da 3.16 beklentisi varmış:
www.bloomberght.com
  • bykush  (01.09.14 16:59:48) 
burdaki yorumlara güvenme. hatta okuduğun yorumlara güvenme.
daha bugun okudugum haberde her bankanın yıl sonu kur tahmini arasında daglar kadar fark vardı.
kaldı ki böyle şeyleri tahmin edebilmek ile bahis oynamak arasında pek fark yok.
FED faiz indirir bu olmadan önce zaten büyük yatırımcılar buna göre hareketlerini yapar olay gerçekleştiğinde ise kar satışı yaparlar.
  • isminivermekistemeyensuser  (01.09.14 18:33:04 ~ 18:34:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.