[]

bu entrylerin gg'liklerini inceleyebilir misiniz pls

trendyol başlığı altına şöyle bir entry girmiş idim, gg gerekçesiyle silinmiş.

***
"new balance kampanyasından 155 liraya bir ayakkabı sipariş ettim, sevgilime doğum günü hediyesi olarak. ürün elime geçtiğinde, daha önce bu marka ayakkabı kullanmamış olmam dolayısıyla bir ayağıma giyeyim dedim taban rahatlığını anlamak için, ama 43 numara sipariş ettiğim ayakkabı 40 numara olan ayağıma neredeyse tam oldu. bir de başta vakitsizlikten tam inceleyemedim ama daha ilk bakışta orijinal olmayabileceği şüphesine düştüm. numara problemi nedeniyle hediye olarak vermedim. vakit bulup incelediğimde malzemesi, dikişleri, içindeki numara etiketi falan sahtelik fikrimi güçlendirdi. bir de hani şu kötü plastiklerde olan yoğun kötü kokuya sahipti. ufak bir internet araştırması yaptığımda bir çok kişinin özellikle bu marka için trendyolun sahte ürün sattığı yönündeki şikayetlerini gördüm.

geçen yıl the north face marka bir ayakkabı almıştım trendyoldan. piyasaya göre ucuzdu ama geldiğinde gördüm ki ufak bir defosu vardı. 'demek bu nedenle ucuz verebiliyorlar' deyip üstünde durmamıştım ve hala kullanıyorum. arada bir de reebok kampanyasından bir ayakkabı sipariş etmiştim ancak biçimsiz bulduğumdan iade etmiştim. belki o da sahteydi, bilemiyorum.

şimdi iade yapmakla kalmayıp new balancea da mail atacağım. numara problemi olmasaydı, fazla incelemeden hediye olarak verecektim ve kısa vadede beni rezil edecekti muhtemelen. piyasada sahte ürünler var, genellikle 1/3 fiyatına falan satılıyor, isteyen bilerek alıyor. ama böylesi çok ayıp oluyor, arz ederim."
***

aynı başlıkta şöyle bir entry var mesela

***
"toms kampanyalarından kesinlikle alışveriş yapılmaması gerekiyor zira ayakkabılar orijinal değil. toms'un hiçbir zaman üretmediği desenlerde çin malı replikaları satıyorlar. facebook sayfasına yorum attım cevap vermek yerine yarım saat içinde apar topar yorumu sildiler. bunu da silsinler, bekliyorum. 100 liraya çakma mal satarak olmuyor bu işler kusura bakmayın"
***

formata çok hakim değilim. bunların farkı nedir, benimkindeki sorun nedir? teşekkür ederim.

 
gg'lik bi durum yok bence ama eger varsa diger entry'de de var.. eger gg oldugunu dusunuyorlarsa diger entry gorulmemis olabilir zira ispiyon olayi kalkti tamamen..


  • buzzlightyear  (01.09.14 15:58:38 ~ 15:58:43) 
iki entry altalta idi. diğerine bişey olsun istemiyorum, benimki silinmiş en azından o kalsın, millet durumdan haberdar olsun.. ama benimkindeki sorunu da merak ediyorum. kime, nasıl sorabilirim?


  • manuel mandalina  (01.09.14 16:00:54) 
eksisozluk.com

buradan yazip sorabilirsin ama tatmin edici bi cevap bekleme derim
  • buzzlightyear  (01.09.14 16:05:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.