[]

Netbook fabrika ayarlarına döndürme?

Var mı böyle bir şey? İyice kasmaya başladı artık. Youtube'dan video bile izleyemez oldum. Çok fazla takılıyor. Format at diyebilirsiniz de şimdi bilgisayarcıya da vermek istemiyorum(cd/dvd rom yok). Bu bilgisayarı, en azından videoları takılmadan izelenebilecek kıvama nasıl getirebiliriz? Teşekkürler




 
büyük ihtimalle vardır. marka model recovery şeklinde aratırsanız birşeyler çıkabilir.
rahatlık için lubuntu kurabilirsin. netbookta fazla yapabileceğin birşey yok çünkü. bende izleyemiyorum youtubeda video artık. lubuntu biraz daha başarılı.

  • sutlu nescafe  (01.09.14 15:34:29) 
Açılışta f4'e bas/f9'a bas gibi bir uyarı çıkıyordur. Recovery v.b kelime gördüğün tuşa bas, next next diyerek sıfırla gitsin. Verilerini yedeklemeyi unutma.


  • osurdum  (01.09.14 15:41:15 ~ 15:41:40) 
format atmaya gerek yok yav. ccleaner gibi bir iki tane optimizasyon programı kurun, bilgisayarı temizlesin. tarayıcıları, eklentilerini vs kontrol edin temizleyin. sorun hallolur. fabrika ayarlarına dönünce, format atınca aynı kullanım şekliyle ve güncellemelerle aynı şeye dönüşecek zaten. kullanırken biraz dikkat etmek lazım.

bir de netbook performansları kötüdür. 360p video izletir akıcı olarak. biraz gelişmişse 480p. beklentiyi de yüksek tutmayın 720p, 1080p falan zor bazı makinelerde.
  • simbolmina  (02.09.14 01:28:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.