[]

online menajerlik oyunu önerisi

geçen cep telefonu için dandik, offline oyun istedim ama istediğim gibi hiçbir şey çıkmadı. şimdi online için tekrar soruyorum.

1.5 sene falan goalunited oynamıştım ama çok fazla para istiyorlardı en son, bıraktım o yüzden. ayda 40-50 lira yatırmak gerekiyordu düzgünce oynayabilmek için. ayrıca 2014'te arayüz değişecekti güya hala hiçbir şey yok, boşladılar herhalde iyice.

gerçekçi, saçmasapan bug'larla dolu olmayan, yapılan hamlelerin gerçekten bir şeyleri değiştirebildiği, liglerin 6-7 değil de en azından 12-13 takımdan oluştuğu bir oyun önerebilir misiniz?

ya da siz GU'ya devam ediyor musunuz mesela, o ne durumda? gu'dan iyisine rastlayamadım ama onun kendisine de sevemiyorum işte artık. derdimi skiyim.

 
GU berbat, ben de bıraktım. Millet OSM oynuyor ben de bir ara oynamıştım ama sarmamıştı. Bir bak istersen.


  • kadirgali huseyin olmayan adam  (01.09.14 14:34:21) 
osm'yi uzun süredir oynuyorum, kafa yormadığı için.
çok basit bir oyun, komplike olayları pek yok.
günde 5 dakika ayırınca gayet güzel ilerliyor her şey.

yani ben oyunun her şeyine müdahale edeyim diyorsan osm hiç sana göre değil.
  • adin ne zenci  (01.09.14 15:04:34) 
OSM'ye girdim, sponsor seçme ekranında BEBSİ'yi görünce kahkaha attım :)

ben her şeyiyle ilgilenebileceğim detaylı bir oyun aslında ama OSM de fena görünmüyor. canımı sıkan tek olay her sezon sonunda takımın değişmesi. ama olsun, Yılmaz Vural Manager ya da Online Hiket Karaman Soccer falan olarak düşünürsek oyunun adını, problem olmaz.

OSM'de merak ettiğim bazı şeyler var,

1) sezon sonunda yine istediğim ligden takım seçebilecek miyim? ben şu an serie b'de cittadella'yı aldım. seneye almanya üçüncü ligine falan geçebilir miyim?

2) maçlar 90 dakika oynanıyor mu? ne kadar sürüyor? canlı anlatım güzel mi? en eğlenceli kısmı o çünkü. orası dandikse hiç uğraşmayayım.
  • pescador  (01.09.14 15:11:53) 
osm iyidir cok oynadim ama bozdu son zamanlarda. bugli taktikler var maalesef. bi arkadasim sassuolo ile 100+ puan yapti 110 gol fln atti sampiyon oldu. digeri tottenham ile 38de38 yapti, 130 gol falan atti. ben oynamiyorum artik. bunlari fixlerlerse guzel oyun ama.
sezon bitince istedigin lige devam edebiliyorsun tabii ki. canli anlatima bakmiyordum ben hic sonuclara bakiyordum ama canli anlatimlar highlights seklindeydi galiba.

  • xenophobe  (01.09.14 17:38:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.