[]

kız kulesinde yemek ortalama kaça patlar

sevdiceğe süpriz yapmaya karar verdim, masraftan kaçmak istemiyorum ama öte yandan masrafın boyutları hakkında da bir fikrim olsun istiyorum.
şöyle sevdicekle kız kulesindeki restoranda bir yemek yesek bizim bütçede ne kadar gedik açılır. ayrıca ben bu işi süpriz tadında yapmak istiyorum. önerilere açığım, gidenler mekanı bilenlerin söyleyecekleri her şeyi can kulağıyla dinlemeye hazırım.



 
an için dışarda oturuluyor mu bilmiyorum da ben gittiğim zaman sadece "kule"nin içinde masalar vardı ve insan oturduğu yerden bir sik göremiyordu. sanırım kişi başı en az seksen gibi bir şey olur mamafih fiyatları düşürmüşlerse de yanılıyor olabilirim tahminimde. bence leb-i derya'ya git ve en üst kısımda yer ayarla. istanbul'da daha şahane bir manzara yok bence. orada da adam başı elli-atmış gibi bir şey olur az biraz içki içerseniz.
öyle.

  • c non  (09.07.09 00:02:28 ~ 00:04:22) 
bundan üç yıl kadar önce bir arkadaşım, annesi ve kardeşi gitmişti. bir şişe şarap da açtırmışlar ve 300 liranın üzerinde bir şeyler ödemişlerdi.

sunay akın'ın 'boğaz'da yemek yenecek en kötü yer kız kulesi'dir. çünkü bir tek oradan kız kulesini göremezsiniz' gibi bir lafı vardı. beni pek teselli eder :)
  • ibrahim kocyigit  (09.07.09 01:11:03) 
o aslen fransiz bi yazara ait. eyfeli bir demir yigini olarak kabul eden ve "en guzel manzara eyfeldedir, bi orda gorunmez eyfel" demistir.


  • la traviata  (09.07.09 03:30:29) 
200-300 arası tutar içki içecekseniz.


  • ilse  (09.07.09 05:05:28) 
@gunlerin kopegi

kendince dalga gecmeye calistin ama yazar-sair adi guy de maupassant. (bkz: eyfel kulesinden nefret eden fransız şair)
  • la traviata  (09.07.09 12:56:22 ~ 12:57:06) 
vallahi dogru. kendimce dalga gecip rezil-rusva olmusum, sileyim hemen.


  • gunlerin kopegi  (10.07.09 11:14:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.