[]

android icin reklam mesajlarini engelleme uygulamasi

Ariyorum dostlar. Simdi numara engelleme var telefonda ama garanti bankasi gibi dominos gibi isimle gelen mesajlar engellenmiyor. Ben baktim play markete ingilizcem olmadigindan bulamadim.
Bi buldurun lutfen.



 
android msj ayarlarında bilinmeyen numaraları ve istenmeyen kelimeleri bloklama özelliği var.

istenmeyen kelimeler:

bedava kacirmayin kaçırmayın indirim kampanya
dominos l.caesars avea Turkcell vodafone
digiturk digitürk bonus fırsat alanya
otel size özel arayınız arayiniz opet
hersey dahil herşey dahil orta boy hemen ara adiniza tanimlanan
adınıza tanımlanan pizzalardan pizza yeni sezon cazip
vatan saat kazandınız kazandiniz
  • mrthany  (01.09.14 14:38:21 ~ 14:41:46) 
Belli bir os versiyonundan sonra (yanılmıyorsam 4.2 ya da 4.4) bu tarz uygulamaların düzgün çalışması için default app olarak ayarlanması zorunluluğu geldi. O yüzden eskiden çatır çutur çalışan 4.9 yıldız alan uygulamaların puanları düştü hep.

Ben chomp sms kullanıyorum, numarayı blacklist'e alma olayı bunda mevcut
  • elon  (01.09.14 15:51:22) 
@want sen pizzayı ekleme:) o listedeki 4 kelimeyi yaz zaten reklam msj %90 kesi.


  • mrthany  (01.09.14 18:57:07) 
avast mobile security. hem arama hem mesaj, numara veya isim çıkanları istediğiniz gibi engelleyebiliyosunuz. lanet olasıca spamci firmalar sayesinde pezevenk telefonuna dönmüştü telefonum, avast sayesinde rahat ettim.


  • cal suna bi duduk  (01.09.14 22:30:04) 
Avast kasmiyo mu makineyi


  • semender  (02.09.14 00:04:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.