[]

çadırda yatanlar nasıl yapıyorsunuz

ucuz tatil önerilerine bakıyorum da hep çadır al deniliyor. çadırda tatil nasıl oluyor tecrübesi olanlar biraz bilgi verebilir misiniz?

mesela güvenlik sorun olmuyor mu? geceleyin birinin sizi soymasından falan korkmuyor musunuz?

çadırı kafanıza göre istediğiniz yere kurabiliyor musunuz? mesela ben gidip aa bu plaj güzelmiş deyip çadırımı kurabilir miyim, kimse bir şey der mi?

tuvalet banyo işlerini falan nasıl hallediyorsunuz zor olmuyor mu?

 
Cadirla tatil degil kamp yaparsin. Sahsen benim icin tatil baska bir sey.

Tatil bölgelerinde güvenligin pek sorun olacagini sanmiyorum. Zaten fazla vukaatte olmuyor.

Plajda cadir olayine gelincede. Evet isteyen herkes gidip güzel bir kizin cevresin`de cephe alip cadir kurabiliyor. (Burada ayni cadirdan mi bahsediyoruz emin degilim)
  • VIPCH  (01.09.14 14:01:54) 
Çadırda kalanları hala anlayamadım, yazları bazen festivallerde zorunluluktan kalmak zorunda kalıyorum, böyle işkence mi olur arkadaş ?

Kamping alanı değilse bulduğun yere sıçar, ıslak mendille yıkanır 2 güne kokarsın.

Özel mülk, koruma altındaki bir alan vs değilse nereye kamp attığının önemi yok. Çadırda yerde görseler almayacakları eşyalar dışında bırakmazsan iyi olur.
  • kimlanbu  (01.09.14 14:22:14) 
organize bir yapı içinde olmazsanız perişan olursunuz ya. öyle çadırımı çantamı alır giderim güneye çok fantezi bir iş.

(bkz: çubucak) şuna bi bakın, inceleyin, soru olursa cevaplarım. 7 kişi 8 gün için toplam 990 verdik, kişi başı 140 mı ne işte. karınca marınca dışında bir sıkıntı yaşamadık, çok eğlendik.
  • bruges  (01.09.14 14:29:26) 
Ben dagda kaldim. Tuvalet dagin her tarafi. O sogukta karlarin arasinda kimse gelip soymuyor:)


  • delifaruk  (01.09.14 14:31:14) 
@VIPCH
ne demek istedin anlamadım çadırın farklı bir anlamı mı var?

  • yue  (01.09.14 15:50:45) 
ben yapıyorum, motorun arkasına atıyorum çadırı kafam nereye eserse, genelde kamp alanlarında duş alıyorum, bir de tuvalet olarak da opet leri işaretlerim yol üstündeki, zorda kalınca tabi taş toprak yapacak bir şey yok, güvenlikle ilgili sorun yaşamadım pek zamanla alışıyorsun, bi keresinde sabah uyandığımdfa at kafasını sokmuştu çadıra uyku sersemi ondan korkmuştum :D


  • mirty  (01.09.14 15:56:14) 
akyaka'da denizin dibinde çadır alanı var mesela para veriyosun günlük duş elektrik falan onlardan. sahile de 5 dakka. fakat bütün kamp alanları aynı şekilde değil.


  • yuto  (01.09.14 16:17:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.